Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the black crowes Songtekst: my heart’s killing me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the black crowes - my heart’s killing me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van my heart’s killing me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the black crowes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the black crowes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals my heart’s killing me .

Origineel

You were so sad, you made my dogs howl You kept the ring, forgot the vow You were so sick that you almost died You needed help but nobody tried Will this crime ever go to trial? My heart's killing me, my heart's killing me This love won't let me be My heart's killing me It's just you, it's just me My heart's killing me One sad bird, one sad fence I cannot love, I've no defense Staring at two helpless hands And all I want is to hold you again Will this crime ever go to trial? My heart's killing me, my heart's killing me This love won't let me be My heart's killing me It's just you, it's just me My heart's killing me

 

Vertaling

Je was zo verdrietig, je liet mijn honden janken Je hield de ring, vergat de gelofte Je was zo ziek dat je bijna stierf Je had hulp nodig maar niemand probeerde het Zal deze misdaad ooit voor de rechter komen? Mijn hart vermoordt me, mijn hart vermoordt me Deze liefde laat me niet gaan Mijn hart vermoordt me. It's just you, it's just me Mijn hart vermoordt me Een verdrietige vogel, een verdrietig hek Ik kan niet liefhebben, ik heb geen verdediging Starend naar twee hulpeloze handen En alles wat ik wil is je weer vasthouden Zal deze misdaad ooit voor de rechter komen? Mijn hart vermoordt me, mijn hart vermoordt me This love won't let me be My heart's killing me It's just you, it's just me My heart's killing me