Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the black crowes Songtekst: sloppy drunk

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the black crowes - sloppy drunk ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sloppy drunk? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the black crowes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the black crowes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sloppy drunk .

Origineel

I would rather be sloppy drunk, than anything I know I would rather be sloppy drunk, than anything I know Give me another half a pint, boy, then you will see me go Now I love that moonshine whiskey now, tell the world I do Yes I love that moonshine whiskey now, tell the world I do Now this is the reason why that I drink, I'm just trying to get along with you I said oh, oh, bring me another half a pint I said mmmhuh, bring me another half a pint Well I believe I'll get drunk, boy, and then we gonna rock this joint Well I love that moonshine whiskey now, tell the world I do Yes I love that moonshine whiskey now, tell the world I do Now this is the reason why that I drink, I'm just trying to get along with you I said oh, oh bring me another half a pint I said mmmhuh, bring me another half a pint Well I believe I'll get drunk, boy, and then we gonna rock this joint

 

Vertaling

Ik zou liever stomdronken zijn, dan alles wat ik ken Ik ben liever stomdronken, dan wat ik ook ken Geef me nog een halve pint, jongen, dan zul je me zien gaan Nu hou ik van die moonshine whisky, vertel de wereld dat ik dat doe Ja, ik hou van die moonshine whisky, vertel de wereld dat ik dat doe Dit is de reden waarom ik drink, ik probeer gewoon met je om te gaan Ik zei oh, oh, breng me nog een halve pint I said mmmhuh, bring me another half a pint Nou ik geloof dat ik dronken word, jongen, en dan gaan we deze tent rocken Nou ik hou van die moonshine whiskey, vertel de wereld dat ik dat doe Ja, ik hou van die moonshine whiskey, vertel de wereld dat ik dat doe Dit is de reden waarom ik drink, ik probeer gewoon met je om te gaan Ik zei oh, oh breng me nog een halve pint I said mmmhuh, bring me another half a pint Nou ik geloof dat ik dronken word, jongen, en dan gaan we deze tent rocken