Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the black eyed peas Songtekst: don’t phunk with my heart

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the black eyed peas - don’t phunk with my heart ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van don’t phunk with my heart? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the black eyed peas! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the black eyed peas en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals don’t phunk with my heart .

Origineel

[Intro: Fergie] No, no, no, no Don't phunk with my heart Yeah No, no, no, no Don't phunk with my heart [Chorus: Fergie] I wonder if I take you home Would you still be in love, baby? (Love, love) In love, baby (Love, love) I wonder if I take you home Would you still be in love, baby? (Love, love) In love, baby (ove, love) [Verse 1: will.i.am] Girl, you know you got me, got me With your pistol shot me, shot me And I'm here helplessly In love and nothing can stop me You can't stop me once I start it Can't return me once you bought it I'm coming, baby, don't doubt it (Don't make me wait) So let's be about it [Refrain: Fergie] No, no, no, no Don't phunk with my heart [Verse 2: will.i.am] Baby, have some trustin', trustin' When I come with lustin', lustin' 'Cause I'll bring you that comfort I ain’t only here 'cause I want your Body, I want your mind too Interestin' what I find you And I'm interested in the long haul Come on girl, yee-haw! Come on [Chorus: Fergie] I wonder if I take you home Would you still be in love, baby? (Love, love) In love, baby (Love, love) I wonder if I take you home Would you still be in love, baby? (Love, love) In love, baby (Love, love) [Refrain: Fergie] No, no, no, no Don't phunk with my heart [Verse 3: will.i.am] Girl, you had me once you kissed me My love for you is not iffy I always want you wit me I'll play Bobby and you play Whitney (all long) If you smoke I smoke too That's how much I'm in love wit chu Crazy is what crazy do Crazy in love, I'm a crazy fool [Refrain: Fergie] No, no, no, no Don't phunk with my heart [Verse 4: will.i.am] Why you so in-sa-cure When you got passionate love hurr? You always claimin' I'm a cheatah Think I'll up and go leave ya For another señorita You forgot that I need ya You must have caught amnesia That's why you don't believe-a Wha'- yeah - check it out [Bridge: will.i.am] Don't ya worry about a thing, baby 'Cause ya know ya got me by a string, baby Don't ya worry about a thing, baby 'Cause ya know ya got me by a string, baby [Bridge 2: Taboo & Fergie] Baby girl, ya make me feel... You know you make me feel so real... I love you more than sex appeal... 'Cause ya... [Interlude: will.i.am] That-that-that-that-that-that-girl That-that-that-that-that-that-girl That-that-that-that-that-that-girl That-that-that-that-that-that-girl That-that-that-that-that-that-girl That-that-that-that-that-that-girl [Refrain: Fergie & (will.i.am)] No, no, no, no (That-that-that-that-that-that-girl) Don't phunk with my heart (That-that-that-that-that-that-girl) No, no, no, no Don't phunk with my heart [Chorus: Fergie] I wonder if I take you home Would you still be in love, baby? (Love, love) In love, baby (Love, love) I wonder if I take you home Would you still be in love, baby? (Love, love) In love, baby (Love, love) I wonder if I take you home Would you still be in love, baby? (Love, love) In love, baby (Love, love) I wonder if I take you home Would you still be in love, baby? (Love, love) In love, baby (Love, love) [Outro: will.i.am] Don't ya worry about a thing, baby 'Cause ya know ya got me by a string, baby Don't ya worry about a thing, baby 'Cause ya know ya got me by a string, baby

 

Vertaling

[Intro: Fergie] Nee, nee, nee, nee Don't phunk with my heart Yeah Nee, nee, nee, nee Don't phunk with my heart [Refrein: Fergie] I wonder if I take you home Zou je dan nog steeds verliefd zijn, baby? (Liefde, liefde) In love, baby (Liefde, liefde) I wonder if I take you home Zou je nog steeds verliefd zijn, baby? (Liefde, liefde) In love, baby (Liefde, liefde) [Verse 1: will.i.am] Girl, you know you got me, got me With your pistol shot me, shot me And I'm here helplessly In love and nothing can stop me You can't stop me once I start it Je kunt me niet meer terugsturen als je het eenmaal gekocht hebt Ik kom eraan, baby, twijfel er niet aan (Don't make me wait) So let's be about it [Refrein: Fergie] Nee, nee, nee, nee Don't phunk with my heart [Verse 2: will.i.am] Baby, have some trustin', trustin' When I come with lustin', lustin' 'Cause I'll bring you that comfort I ain't only here 'cause I want your Body, I want your mind too Interessant wat ik voor je vind And I'm interested in the long haul Kom op meisje, yee-haw! Kom op [Refrein: Fergie] I wonder if I take you home Zou je nog steeds verliefd zijn, baby? (Liefde, liefde) In love, baby (Liefde, liefde) I wonder if I take you home Zou je nog steeds verliefd zijn, baby? (Liefde, liefde) In love, baby (Love, love) [Refrein: Fergie] Nee, nee, nee, nee Don't phunk with my heart [Verse 3: will.i.am] Girl, you had me once you kissed me My love for you is not iffy I always want you with me I'll play Bobby and you play Whitney (all long) If you smoke I smoke too That's how much I'm in love with chu Gek is wat gek doet Crazy in love, I'm a crazy fool [Refrein: Fergie] Nee, nee, nee, nee Don't phunk with my heart [Verse 4: will.i.am] Why you so in-sa-cure When you got passionate love hurr? You always claimin' I'm a cheatah Think I'll up and go leave ya For another señorita Je bent vergeten dat ik je nodig heb Je moet amnesie hebben Dat is waarom je me niet gelooft. Wha'- yeah - check it out [Bridge: will.i.am] Maak je nergens zorgen over, baby 'Cause ya know ya got me by a string, baby Don't ya worry about a thing, baby 'Cause ya know ya got me by a string, baby [Bridge 2: Taboo & Fergie] Baby girl, ya make me feel... Je weet dat je me zo echt laat voelen... Ik hou meer van je dan van sex appeal... 'Cause ya... [Intermezzo: will.i.am] dat-dat-dat-dat-dat-dat-meisje Dat-dat-dat-dat-dat-dat-meisje Dat-dat-dat-dat-dat-dat-meisje Dat-dat-dat-dat-dat-dat-meisje Dat-dat-dat-dat-dat-dat-meisje Dat-dat-dat-dat-dat-dat-dat-dat-meisje [Refrein: Fergie & (will.i.am)] Nee, nee, nee, nee (Dat-dat-dat-dat-dat-dat-dat-meisje) Don't phunk with my heart (Dat-dat-dat-dat-dat-dat-meisje) Nee, nee, nee, nee Don't phunk with my heart [Chorus: Fergie] I wonder if I take you home Zou je nog steeds verliefd zijn, baby? (Love, love) In love, baby (Love, love) I wonder if I take you home Zou je nog steeds verliefd zijn, baby? (Love, love) In love, baby (Love, love) I wonder if I take you home Would you still be in love, baby? (Love, love) In love, baby (Love, love) I wonder if I take you home Would you still be in love, baby? (Love, love) In love, baby (Love, love) [Outro: will.i.am] Don't ya worry about a thing, baby 'Cause ya know ya got me by a string, baby Don't ya worry about a thing, baby 'Cause ya know ya got me by a string, baby