Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the black eyed peas Songtekst: my humps

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the black eyed peas - my humps ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van my humps? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the black eyed peas! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the black eyed peas en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals my humps .

Origineel

Whatcha gonna do with all that junk All that junk inside your trunk I'ma get get get get you drunk Get you love drunk off my hump My hump my hump my hump my hump my hump My hump my hump my hump my lovely little lumps Check it out I drive these brothers crazy I do it on the daily They treat me really nicely They buy me all these ice Dolce and Gabbana Fendi and Madonna Caring they be sharin' All their money got me wearing fly Whether I ain't askin' They say they love mah ass in Seven jeans True religion I say no But they keep givin' So I keep on takin' And no I ain't takin' We can keep on datin' Now keep on demonstratin' My love my love my love my love You love my lady lumps My hump my hump my hump My humps they got you She's got me spending Oh, spending all your money on me And spending time on me She's got me spending Oh, spending all your money on me Uh on me on me Whatcha gonna do with all that junk All that junk inside that trunk I'm a get get get get you drunk Get you love drunk off my hump Whatcha gonna do with all that ass All that ass inside your jeans I'm a make make make make you scream Make you scream make you scream 'Cause of my humps my hump my hump my hump My hump my hump my hump my lovely lady lumps Check it out I met a girl down at the disco She said hey hey hey ya lets go I can be ya baby, you could be my honey Let's spend time not money And mix your milk with my coco puff Milky milky coco Mix your milk with my coco puff Milky milky Right They say I'm really sexy The boys they wanna sex me They always standin' next to me Always dancin' next to me Tryin' a feel my hump hump Lookin' at my lump lump You can look but you can't touch it If you touch it I'm a start some drama You don't want no drama No no drama no no no no drama So don't pull on my hand boy You ain't my man boy I'm just tryin' a dance boy And move my hump My hump my hump my hump my hump My hump my hump my hump my hump my hump my hump My lovely lady lumps My lovely lady lumps my lovely lady lumps In the back and in the front My loving got you She's got me spending Oh, spending all your money on me And spending time on me She's got me spending Oh, spending all your money on me Uh on me on me Whatcha gonna do with all that junk All that junk inside that trunk I'm a get get get get you drunk Get you love drunk off my hump Whatcha gonna do with all that ass All that ass inside your jeans I'm a make make make make you scream Make you scream make you scream Whatcha gonna do with all that junk All that junk inside that trunk I'm a get get get get you drunk Get you love drunk off this hump Whatcha gonna do with all that breast All that breast inside that shirt I'm a make make make make you work Make you work work make you work She's got me spending Oh, spending all your money on me And spending time on me She's got me spending Oh, spending all your money on me Uh on me on me (Surreal, surreal, surreal, surreal, surreal)

 

Vertaling

Wat ga je doen met al die troep? Al die troep in je kofferbak I'ma get get you drunk Krijg je liefdesdronken van mijn bult Mijn bochel mijn bochel mijn bochel mijn bochel mijn bochel My hump my hump my hump my lovely little lumps Check it out Ik maak deze broeders gek Ik doe het elke dag Ze behandelen me heel aardig Ze kopen al dat ijs voor me Dolce en Gabbana Fendi en Madonna Caring they be sharin' Al hun geld laat me vliegen dragen Whether I ain't askingin' They say they love mah ass in Seven jeans True religion Ik zeg nee But they keep givein' So I keep on takein' And no I ain't takein' We can keep on datin' Now keep on demonstratin' My love my love my love my love You love my lady lumps My hump my hump my hump My humps they got you She's got me spending Oh, je geeft al je geld aan mij uit And spending time on me She's got me spending Oh, je geeft al je geld aan mij uit Uh, aan mij, aan mij Wat ga je doen met al die troep Al die troep in die kofferbak Ik ga je dronken voeren Get you love drunk off my hump Wat ga je doen met al die kont Al die kont in je spijkerbroek I'm a make make make you scream Make you scream make you scream 'Cause of my humps my hump my hump my hump My hump my hump my hump my lovely lady lumps Check it out I meet a girl down at the disco She said hey hey hey ya lets go I can be ya baby, you could be my honey Let's spend time not money And mix your milk with my coco puff Melkachtig, melkachtig. coco Mix your milk with my coco puff Milky milky Right Ze zeggen dat ik echt sexy ben De jongens willen met me vrijen Ze staan altijd naast me Always dancin' next to me Tryin' a feel my hump hump Lookin' at my lump lump Je mag kijken maar je mag het niet aanraken Als je het aanraakt Ik ga een drama beginnen Je wilt geen drama Nee geen drama nee nee nee nee geen drama Dus trek niet aan mijn hand jongen Je bent mijn man niet jongen Ik probeer alleen maar te dansen jongen And move my hump My hump my hump my hump my hump Mijn bult mijn bult mijn bult mijn bult mijn bult mijn bult My lovely lady lumps My lovely lady lumps my lovely lady lumps In the back and in the front My loving got you She's got me spending Oh, je geeft al je geld aan mij uit And spending time on me She's got me spending Oh, je geeft al je geld aan mij uit Uh, aan mij, aan mij Wat ga je doen met al die troep Al die troep in die kofferbak Ik ga je dronken voeren Get you love drunk off my hump Wat ga je doen met al die kont Al die kont in je spijkerbroek I'm a make make make you scream Make you scream make you scream Wat ga je doen met al die troep Al die troep in die kofferbak Ik ga je dronken voeren Get you love drunk off this hump Wat ga je doen met al die borsten Al die borsten in dat shirt I'm a make make make you work Make you work make you work She's got me spending Oh, je geeft al je geld aan mij uit And spending time on me She's got me spending Oh, je geeft al je geld aan mij uit Uh, aan mij, aan mij (Surreal, surreal, surreal, surreal, surreal)