Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the black keys Songtekst: brooklyn bound

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the black keys - brooklyn bound ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van brooklyn bound? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the black keys! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the black keys en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals brooklyn bound .

Origineel

Well I hate to leave you, hate to put you down. But that way you love darling,. oh I'm Brooklyn bound. I ain't got no money, no house on that hill. Well I'm leavin' you babe,. and say fare you well. Well I'm goin' out east darlin',. hope you burn in hell

 

Vertaling

Nou ik haat het om je te verlaten, haat het om je neer te zetten. Maar op die manier hou je van me, schat. Ik ben Brooklyn bound. Ik heb geen geld, geen huis op die heuvel. Nou ik verlaat je schat, en zeg vaarwel. Ik ga naar het oosten, schat. Ik hoop dat je in de hel brandt.