Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the black keys Songtekst: everlasting light

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the black keys - everlasting light ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van everlasting light? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the black keys! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the black keys en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals everlasting light .

Origineel

Let me be your everlasting light. The sun when there is none. I'm a Shepard for you. And I'll guide you through. Let me be your everlasting light. Let me be your everlasting light. I'll hold and never scold. In me you can confide. When no ones by your side. Let me be your everlasting light. Oh baby, can't you see?. I'm shining just for you. Loneliness is over. Dark days are through. They're through. Let me be your everlasting light. A train going away from pain. Love is the coal. That makes this train roll. Let me be your everlasting light. Let me be your everlasting light. Let me be your everlasting light. Be your everlasting light

 

Vertaling

Laat mij je eeuwige licht zijn. De zon als er geen is. Ik ben een herder voor jou. En ik zal je er doorheen leiden. Laat mij jouw eeuwig licht zijn. Laat mij jouw eeuwige licht zijn. Ik zal je vasthouden en nooit uitschelden. In mij kun je vertrouwen. Wanneer er niemand aan je zijde is. Laat mij je eeuwige licht zijn. Oh baby, kan je het niet zien? Ik schijn alleen voor jou. Eenzaamheid is voorbij. Donkere dagen zijn voorbij. Ze zijn voorbij. Laat mij je eeuwige licht zijn. Een trein die wegrijdt van pijn. Liefde is de kolen. Dat deze trein doet rijden. Laat mij jouw eeuwige licht zijn. Laat mij jouw eeuwige licht zijn. Laat mij jouw eeuwige licht zijn. Wees je eeuwige licht