Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the black keys Songtekst: involvers

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the black keys - involvers ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van involvers? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the black keys! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the black keys en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals involvers .

Origineel

Swarms of doubt in every breath. Coldly kissing from bed to bed. I felt the secrets boiling in me. And I felt the regret tearing me at the seams. Your silence is telling and your bruises well lit. Hesitation - and your lips are split. I tried my best to fix the damage between us. And I want you to know that I felt that I was dying. The lies opened up and everything reminded me of you. The darkness hit us like a fucking brick. Falling apart with you bit by bit. Your silence is telling and your bruises well lit. Still hesistating - and your lips are split. I tried my best to fix the damage between us. And I want you to know that I never stopped trying. There are moments I return to inside my head. That keep me from acting out again and again. These thoughts that make me feel insane. This fucking burning inside my brain. Isolation must be the thing that's biting down on me. We need to feel like the words are real

 

Vertaling

Zwermen van twijfel in elke ademtocht. Koud kussend van bed naar bed. Ik voelde de geheimen in me koken. En ik voelde de spijt die me aan de naden scheurde. Je stilte is veelzeggend en je blauwe plekken goed verlicht. Aarzeling - en je lippen zijn gespleten. Ik heb mijn best gedaan om de schade tussen ons te herstellen. En ik wil dat je weet dat ik voelde dat ik doodging. De leugens openden zich en alles deed me aan jou denken. De duisternis raakte ons als een verdomde baksteen. Stukje bij beetje uit elkaar vallend met jou. Je stilte is veelzeggend en je blauwe plekken goed verlicht. Nog steeds aarzelend - en je lippen zijn gespleten. Ik heb mijn best gedaan om de schade tussen ons te herstellen. En ik wil dat je weet dat ik nooit ben gestopt met proberen. Er zijn momenten waar ik naar terugkeer in mijn hoofd. Dat weerhoudt me ervan om het steeds weer te doen. Die gedachten die me gek maken. Dit verdomde branden in mijn hersenen. Isolatie moet het ding zijn dat me bijt. We moeten het gevoel hebben dat de woorden echt zijn.