Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the black keys Songtekst: lonely boy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the black keys - lonely boy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lonely boy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the black keys! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the black keys en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lonely boy .

Origineel

Well I'm so above you And it's plain to see But I came to love you anyway So you tore my heart out And I don't mind bleeding Any old time to keep me waiting Waiting, waiting Oh, oh-oh I got a love that keeps me waiting Oh, oh-oh I got a love that keeps me waiting I'm a lonely boy I'm a lonely boy Oh, oh-oh I got a love that keeps me waiting Well your mama kept you but your daddy left you And I should've done you just the same But I came to love you And I want to flee Any old time you keep me waiting Waiting, waiting Oh, oh-oh I got a love that keeps me waiting Oh, oh-oh I got a love that keeps me waiting I'm a lonely boy I'm a lonely boy Oh, oh-oh I got a love that keeps me waiting Oh, oh-oh I got a love that keeps me waiting Oh, oh-oh I got a love that keeps me waiting I'm a lonely boy I'm a lonely boy Oh, oh-oh I got a love that keeps me waiting

 

Vertaling

Nou, ik sta zo boven je En het is duidelijk te zien Maar ik ben toch van je gaan houden Dus je rukte mijn hart eruit And I don't mind bleeding Elke keer om me te laten wachten Wachtend, wachtend Oh, oh-oh I got a love that keeps me waiting Oh, oh-oh I got a love that keeps me waiting I'm a lonely boy I'm a lonely boy Oh, oh-oh I got a love that keeps me waiting Well your mama kept you but your daddy left you And I should've done you just the same Maar ik kwam om van je te houden And I want to flee Elke keer dat je me laat wachten Waiting, waiting Oh, oh-oh I got a love that keeps me waiting Oh, oh-oh I got a love that keeps me waiting I'm a lonely boy I'm a lonely boy Oh, oh-oh I got a love that keeps me waiting Oh, oh-oh I got a love that keeps me waiting Oh, oh-oh I got a love that keeps me waiting I'm a lonely boy I'm a lonely boy Oh, oh-oh I got a love that keeps me waiting