Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the black keys Songtekst: things ain t like they used to be

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the black keys - things ain t like they used to be ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van things ain t like they used to be? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the black keys! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the black keys en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals things ain t like they used to be .

Origineel

Went around the way for you Did all those things you asked me to I thought it was the perfect day To see just open love to say It doesn't mean a thing to me It doesn't mean a thing to me And it's about time you see Things ain't like they used to be I headed out to Lester Hill But that just made me weaker still She's got the kind of love I need The kind that's never good on me And it doesn't mean a thing to me It doesn't mean a thing to me And it's about time you see That things ain't like they used to be Walked into the battle blind It happens almost all the time The yard is kinda overgrown And all those happy times are gone But it doesn't mean a thing to me It doesn't mean a thing to me And it's about time you see That things ain't like they used to be It doesn't mean a thing to me It doesn't mean a thing to me And it's about time you see Things ain't like they used to be

 

Vertaling

Ging rond de weg voor u Deed al die dingen die je me vroeg Ik dacht dat het de perfecte dag was Om gewoon open liefde te zien zeggen Het betekent niets voor mij Het betekent niets voor mij En het wordt tijd dat je inziet Dingen zijn niet meer zoals ze waren I headed out to Lester Hill But that just made me weaker still Ze heeft het soort liefde dat ik nodig heb Het soort dat nooit goed voor me is En het betekent niets voor mij Het betekent niets voor mij En het wordt tijd dat je inziet Dat de dingen niet meer zijn zoals ze vroeger waren Blind de strijd ingaan Het gebeurt bijna de hele tijd De tuin is een beetje overwoekerd En al die gelukkige tijden zijn voorbij Maar het betekent niets voor mij Het betekent niets voor mij En het wordt tijd dat je inziet Dat de dingen niet meer zijn zoals ze vroeger waren Het betekent niets voor mij Het betekent niets voor mij And it's about time you see Things ain't like they used to be