Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the black keys Songtekst: walk across the water

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the black keys - walk across the water ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van walk across the water? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the black keys! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the black keys en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals walk across the water .

Origineel

[Verse 1] I can barely wait to get a hold on you I wanna feel the one who has my love Always come a runnin' when you want me to I put no one else above Only one I’m dreaming of [Verse 2] Your sugar coated love has got a hold on me You know you do it to me every time Got me seeing colors that I never could see Now I got a one track mind [Chorus] Rivers run into the ocean Oceans run into the blue Look around at all the commotion Then I walk across the water for you [Verse 3] Clown around forever in the summer time Down around the deep blue sea Me and you together for the longest ride From here to eternity Feels just like a dream to me [Chorus] Rivers run into the ocean Oceans run into the blue Look around at all the commotion Then I walk across the water for you Then I walk across the water for you

 

Vertaling

[Verse 1] Ik kan nauwelijks wachten om je vast te houden I wanna feel the one who has my love Always come a runnin' when you want me to I put no one else above Only one I'm dreaming of [Verse 2] Your sugar coated love has got a hold on me You know you do it to me every time Got me seeing colors that I never could see Now I got a one track mind [refrein] Rivieren stromen in de oceaan Oceanen lopen over in het blauw Kijk rond naar alle commotie Dan loop ik over het water voor jou [Vers 3] Clown around forever in the summer time Beneden rond de diepe blauwe zee Ik en jij samen voor de langste rit Van hier tot de eeuwigheid Voelt als een droom voor mij [Chorus] Rivieren stromen in de oceaan Oceanen stromen in het blauw Look around at all the commotion Dan loop ik over het water voor jou Dan loop ik over het water voor jou