Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the black keys Songtekst: what you do to me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the black keys - what you do to me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van what you do to me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the black keys! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the black keys en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals what you do to me .

Origineel

[Hook 1: Dan Auerbach and (Nicole Wray)] You don't know, hey, what you do to me (What you do to me) Now all I see, yeah, is new to me (New to me, yeah) Just cause dolla bars and Barrett Strong Said you had done me wrong, but we'll see (We'll see), yeah What you do to me (What you do to me) (In the meantime, in the meantime They won't bother me) [Verse 1: Jim Jones] They don't bother you, well they don't bother me Engine too loud on this brand new Ferrari V So we couldn't hear the haters anyway, pardon me Girls say I'm one of the biggest heart breakers arguably Cupid shoot arrows but this girl make my heart bleed I swear to God if I die she could make my heart beat Beat, please resuscitate a G Give me mouth-to-mouth or even give me south-to-mouth Damn cause you don't know what she do to me She could kill my soul only thing left is a eulogy She so hot and ain't another brother cool as me To get her cold as me I think I gotta buy her jewelry What she do to me [Hook 2: Dan Auerbach and (Nicole Wray)] You don't know, hey What you do to me (What you do to me, hey) All I see, yeah, is new to me (Is new to me, yeah) These strange colors, and all the others, no, they can't see (Done me wrong, we'll see, we'll see) Oh mama, (oh) what you do to me (What you do to me, yeah), yeah (In the meantime, in the meantime They don't bother me) [Verse 2: Billy Danze] I'm from the hell hole, the total opposite of Melrose It's where the homies get the money through the steel doors If you don't know me I suggest you ask your kinfolk Tell them the man here Billy Danze here Black Keys here Mo-P's here You say its poppin', if its rockin', listen, we there (You don't know) come on be clear (whatever you do to me) You could never ruin me I'm good, I flooded the hood like AC I'm modest, so you ain't really gotta praise me I'm the artist, that's ghetto-ly known as OG With the (magnum), with forever kid (swagger) You could never get [Hook 2: Dan Auerbach and (Nicole Wray)] You don't know, hey, what you do to me (What you do to me, hey) All I see, yeah, is new to me (Is new to me, yeah) These strange colors, and all the others, no, they can't see (Done me wrong, we'll see, we'll see) Oh mama, (oh) what you do to me (What you do to me, yeah), yeah (In the meantime, in the meantime They don't bother me) [Outro: Nicole Wray] In the meantime, in the meantime They don't bother me In the meantime, in the meantime They don't bother me Cause in the meantime, in the meantime They don't bother me Oh, yeah, ooh, hey, oh In the meantime, in the meantime They won't bother me In the meantime, in the meantime Don't let them bother me Yeah, oh, mm, lord In the meantime, in the meantime They won't bother me, oh They won't bother me, ooh, ooh In the meantime, in the meantime They won't bother me

 

Vertaling

[Hook 1: Dan Auerbach and (Nicole Wray)] You don't know, hey, what you do to me (What you do to me) Now all I see, yeah, is new to me (Nieuw voor mij, ja) Just cause dolla bars and Barrett Strong Said you had done me wrong, but we'll see (We'll see), yeah What you do to me (What you do to me) (In de tussentijd, in de tussentijd They won't bother me) [Verse 1: Jim Jones] They don't bother you, well they don't bother me Motor te luid op deze gloednieuwe Ferrari V So we couldn't hear the haters anyway, pardon me Girls say I'm one of the biggest heart breakers arguably Cupido schiet pijlen maar dit meisje laat mijn hart bloeden Ik zweer tot God als ik sterf kan ze mijn hart laten kloppen Klop, reanimeer alsjeblieft een G Geef me mond-op-mond of zelfs zuid-op-mond Verdomme, je weet niet wat ze met me doet. Ze kan mijn ziel doden, het enige wat overblijft is een lofrede Ze is zo heet en er is geen andere broer die zo koel is als ik Om haar zo koud als mij te krijgen, denk ik dat ik haar juwelen moet kopen What she do to me [Hook 2: Dan Auerbach and (Nicole Wray)] You don't know, hey What you do to me (What you do to me, hey) All I see, yeah, is new to me (Is nieuw voor mij, ja) These strange colors, and all the others, no, they can't see (Done me wrong, we'll see, we'll see) Oh mama, (oh) wat je me aandoet (What you do to me, yeah), yeah (In de tussentijd, in de tussentijd They don't bother me) [Verse 2: Billy Danze] I'm from the hell hole, the total opposite of Melrose It's where the homies get the money through the steel doors Als je me niet kent, stel ik voor dat je het aan je familie vraagt. Zeg hen dat de man hier Billy Danze hier Black Keys hier. Mo-P's hier Je zegt dat het knalt, als het rockt, luister, we zijn er (Je weet het niet) kom op wees duidelijk (wat je ook met me doet) You could never ruin me I'm good, I flooded the hood like AC Ik ben bescheiden, dus je hoeft me niet echt te prijzen I'm the artist, that's ghetto-ly known as OG With the (magnum), with forever kid (swagger) You could never get [Hook 2: Dan Auerbach and (Nicole Wray)] You don't know, hey, what you do to me (What you do to me, hey) All I see, yeah, is new to me (Is nieuw voor mij, ja) These strange colors, and all the others, no, they can't see (Done me wrong, we'll see, we'll see) Oh mama, (oh) wat je me aandoet (What you do to me, yeah), yeah (In de tussentijd, in de tussentijd They don't bother me) [Outro: Nicole Wray] In de tussentijd, in de tussentijd They don't bother me In de tussentijd, in de tussentijd They don't bother me Cause in the meantime, in the meantime They don't bother me Oh, yeah, ooh, hey, oh In the meantime, in the meantime They won't bother me In the meantime, in the meantime Don't let them bother me Yeah, oh, mm, lord In the meantime, in the meantime Ze zullen me niet lastig vallen, oh Ze zullen me niet lastig vallen, ooh, ooh In the meantime, in the meantime They won't bother me