Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the black maria Songtekst: waking up with the wolves

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the black maria - waking up with the wolves ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van waking up with the wolves? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the black maria! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the black maria en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals waking up with the wolves .

Origineel

Close your eyes and pretend I'm by your side Can you feel me love? Can you see me love? You wake up alone It's still forty days until I come home Does it get easier, love? It seems like it never does Is that why you lie? And tell me your alright? Close your eyes and pretend I'm by your side Can you feel me tonight? Can you see me tonight? I know your not alright But this is all we have for tonight It hurts but can you feel me, love? Can you see me love? Are you alright? I'm starving for answers I need to know exactly where you are Wherever you are It's cold tonight, these sheets have always felt like winter Are you with someone else tonight? Is your body his instead of mine? So I lie and tell you I'm alright Close your eyes and pretend I'm by your side my love Can you feel me tonight? Can you see me tonight? I know your not alright But this is all we have for tonight It hurts but can you free me, love? Can you see me, love? Why are you waking up with the wolves? I know your not alone I heard someones voice on the telephone I can't stay out here for one more night I'm coming home, you were my home Close your eyes, and pretend I'm yours once again tonight Can you feel me love? Can you see me love? Even though your not alright For once more, let me be yours tonight Please, forgive me, love Will you see me, love? This is to much to take in for one night

 

Vertaling

Sluit je ogen en doe alsof ik aan je zijde sta Kun je me voelen, liefste? Kun je me zien, liefste? Je wordt alleen wakker Het is nog veertig dagen tot ik thuis kom Wordt het makkelijker, liefje? Het lijkt wel of het dat nooit doet Is dat waarom je liegt? En me vertellen dat je in orde bent? Sluit je ogen en doe alsof ik aan je zijde sta. Kun je me vannacht voelen? Kun je me vanavond zien? Ik weet dat je niet in orde bent. Maar dit is alles wat we hebben voor vanavond. Het doet pijn maar kun je me voelen, liefste? Kun je me zien, liefste? Ben je in orde? Ik snak naar antwoorden. Ik moet precies weten waar je bent Waar je ook bent. Het is koud vannacht, deze lakens hebben altijd als winter aangevoeld. Ben je met iemand anders vanavond? Is jouw lichaam van hem in plaats van van mij? Dus ik lieg en zeg je dat ik in orde ben Sluit je ogen en doe alsof ik aan je zijde sta, mijn liefste Can you feel me tonight? Kun je me vanavond zien? Ik weet dat je niet in orde bent. Maar dit is alles wat we hebben voor vanavond. Het doet pijn maar kan je me bevrijden, liefste? Kun je me zien, liefste? Waarom word je wakker met de wolven? Ik weet dat je niet alleen bent. Ik hoorde iemands stem aan de telefoon. Ik kan hier niet nog een nacht blijven. Ik kom naar huis, jij was mijn thuis Sluit je ogen, en doe alsof ik vanavond weer de jouwe ben Kun je me voelen, liefste? Kun je me zien, liefste? Ook al ben je niet in orde Voor een keer meer, laat me de jouwe zijn vanavond Alsjeblieft, vergeef me, liefste Wil je me zien, liefste? Dit is te veel om te verwerken voor één nacht