Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the blank theory Songtekst: addicted

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the blank theory - addicted ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van addicted? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the blank theory! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the blank theory en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals addicted .

Origineel

You find yourself in circumstances That you can't control You follow me around everywhere Everywhere I go It's the way you want it (It's the way you want it) And it's the way I've worked it out It's the way you want it (It's the way you want it) And I'll always let you down All the things you'll never be The further down you walk with me And once I had the things you'd want Now I have something you need I want to give you more (I want to give you more) I want you addicted to me I want to give you more (I want to give you more) I want you addicted to me I don't mind pretending I'm someone else Whoever you want me to be As long as I'm inside you You'll never want me to leave It's the way you want it (It's the way you want it) You'll never be alone It's the way you wanted to trust in me (It's the way you want it) And now I have control All the things you'll never be The further down you walk with me And once I had the things you'd want Now I have something you need I want to give you more (I want to give you more) I want you addicted to me I want to give you more (I want to give you more) I want you addicted to me I want to give you more (I want to give you more) I want you addicted to me I want to give you more (I want to give you more) Something that no one else can give I want to give you more (I want to give you more) I want to give you more I want to give you more (I want to give you more) I want you addicted to me

 

Vertaling

Je bevindt je in omstandigheden Waar je geen controle over hebt Je volgt me overal Waar ik ook ga Het is zoals jij het wilt (Het is zoals je het wilt) En zo heb ik het uitgewerkt Het is zoals jij het wilt (Het is zoals je het wilt) En ik zal je altijd teleurstellen Alle dingen die je nooit zult zijn Hoe verder je met me mee loopt En toen ik eenmaal de dingen had die je wilde Nu heb ik iets wat je nodig hebt Ik wil je meer geven (Ik wil je meer geven) Ik wil dat je verslaafd bent aan mij Ik wil je meer geven (Ik wil je meer geven) Ik wil dat je verslaafd bent aan mij Ik vind het niet erg om te doen alsof ik iemand anders ben Wie je maar wilt dat ik ben Zolang ik in je zit Je wilt nooit dat ik wegga Het is zoals jij het wilt (Het is zoals je het wilt) Je zal nooit alleen zijn Het is de manier waarop je op me wilde vertrouwen (Het is zoals je het wilt) En nu heb ik de controle Alle dingen die je nooit zult zijn Hoe verder je met me mee loopt En toen ik eenmaal de dingen had die je wilde Nu heb ik iets wat je nodig hebt Ik wil je meer geven (Ik wil je meer geven) Ik wil dat je verslaafd bent aan mij Ik wil je meer geven (Ik wil je meer geven) Ik wil dat je verslaafd bent aan mij Ik wil je meer geven (Ik wil je meer geven) Ik wil dat je verslaafd bent aan mij Ik wil je meer geven (Ik wil je meer geven) Iets wat niemand anders kan geven Ik wil je meer geven (Ik wil je meer geven) Ik wil je meer geven Ik wil je meer geven (Ik wil je meer geven) Ik wil dat je verslaafd bent aan mij