Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the blank theory Songtekst: martyr

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the blank theory - martyr ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van martyr? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the blank theory! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the blank theory en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals martyr .

Origineel

They've built this place in here It's where I'm banished, stuck again And I'm lying to pass my breathe Pass my breathe to those who would have died Or could I go on And wear the marks of a thousand years And scorn the angels that I've born Desperately, so desperately Crawling back to the womb Crawling back to the womb I, I lost Or could I go on A knife in the hands of a beautiful woman Will cast a spell worth a thousand years I wish you would hold onto me I wish you'd remember me when I'm gone I'm gone I'm dead for all of you I'm dead for all of you

 

Vertaling

Ze hebben deze plek hier gebouwd Het is waar ik verbannen word, weer vast En ik lieg om mijn adem te halen Geef mijn adem aan degenen die zouden zijn gestorven Of kan ik doorgaan En draag de merktekens van duizend jaar En minacht de engelen die ik heb geboren Wanhopig, zo wanhopig Terug naar de baarmoeder kruipen Terug naar de baarmoeder kruipen Ik, ik heb verloren Of kan ik doorgaan Een mes in de handen van een mooie vrouw Zal een spreuk uitspreken die duizend jaar waard is Ik wou dat je me vasthield Ik wou dat je me zou herinneren als ik weg ben ik ben weg Ik ben dood voor jullie allemaal Ik ben dood voor jullie allemaal