Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the blank theory Songtekst: middle of nowhere

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the blank theory - middle of nowhere ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van middle of nowhere? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the blank theory! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the blank theory en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals middle of nowhere .

Origineel

(And the lights go off) (And the lights go off) NOWHERE! I don't always recognize me Not even my own face I can't take the ups and downs So I have to take these pills And the lights go off And then I turned around I got to see your face As you were falling away And you looked just like me I've disconnected I'm standing in the middle of nowhere Where nothing's real I'm stranded in the middle of nowhere There are some things I just can't control They're so deep within And just when I feel I'm ok And you pretend you're me And the lights go off Then I turned around I got to see your face As you were falling away And you looked just like me I've disconnected I'm standing in the middle of nowhere Where nothing's real I'm stranded in the middle of nowhere at all There's something wrong I can't feel the insides of my life There's something wrong I'm lost in the middle of nowhere at all (And the lights go off) Lay down with me Don't promise anything (And the lights go off) Just lay down with me I can't promise anything (And the lights go off) I've disconnected I'm standing in the middle of nowhere Where nothing's real I'm stranded in the middle of nowhere at all There's something wrong I can't feel the insides of my life There's something wrong I'm lost in the middle of nowhere at all

 

Vertaling

(En de lichten gaan uit) (En de lichten gaan uit) NERGENS! Ik herken me niet altijd Zelfs mijn eigen gezicht niet Ik kan de ups en downs niet verdragen Dus ik moet deze pillen nemen En de lichten gaan uit En toen draaide ik me om Ik moet je gezicht zien Terwijl je wegviel En je leek precies op mij Ik heb de verbinding verbroken Ik sta in de middle of nowhere Waar niets echt is Ik ben gestrand in de middle of nowhere Er zijn een paar dingen waar ik geen controle over heb Ze zitten zo diep van binnen En net als ik voel dat ik ok ben En je doet alsof je mij bent En de lichten gaan uit Toen draaide ik me om Ik moet je gezicht zien Terwijl je wegviel En je leek precies op mij Ik heb de verbinding verbroken Ik sta in de middle of nowhere Waar niets echt is Ik ben gestrand in het midden van nergens Er is iets mis Ik kan de binnenkant van mijn leven niet voelen Er is iets mis Ik ben helemaal verdwaald in het midden van nergens (En de lichten gaan uit) Ga bij me liggen Beloof niets (En de lichten gaan uit) Ga gewoon bij me liggen Ik kan niets beloven (En de lichten gaan uit) Ik heb de verbinding verbroken Ik sta in de middle of nowhere Waar niets echt is Ik ben gestrand in het midden van nergens Er is iets mis Ik kan de binnenkant van mijn leven niet voelen Er is iets mis Ik ben helemaal verdwaald in het midden van nergens