Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the blast band Songtekst: free your mind

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the blast band - free your mind ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van free your mind? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the blast band! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the blast band en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals free your mind .

Origineel

I wear tight clothing and high heel shoes It doesn't mean that I'm a prostitute I like rap music wear hip hop clothes That doesn't mean that I'm sellin' dope Oh please forgive me, for having straight hair It doesn't mean there's another blood in my heirs I might date another race or color Doesn't mean I don't like my strong black brothers Why oh why must it be this way Before you can read me you gotta learn how to see me, I said Free your mind and the rest will follow Be colour blind, don't be so shallow. Free your mind and the rest will follow Be colour blind, don't be so shallow So I'm a sistah Buy things with cash That really doesn't mean that all my credit's bad, oooh So why dispute me and waste my time Because you really think the price is high for me I can't look without being watched, no You rang my buy before I made up my mind, ow! Oh now attitude, why even bother I can't change your mind, you can't change my colour Why oh why must it be this way? Before you can read me you gotta learn how to see me, I said Free your mind and the rest will follow Be colour blind, don't be so shallow Free your mind and the rest will follow Be colour blind, don't be so shallow Free your mind and the rest will follow Be colour blind, don't be so shallow Free your mind and the rest will follow Be colour blind, don't be so shallow Free your mind Why oh why must it be this way? Before you can read me you gotta learn how to see me, I said Free your mind and the rest will follow Be colour blind, don't be so shallow Free your mind and the rest will follow Be colour blind, don't be so shallow Free your mind and the rest will follow Be colour blind, don't be so shallow Free your mind and the rest will follow Be colour blind, don't be so shallow Free your mind

 

Vertaling

Ik draag strakke kleding en schoenen met hoge hakken. Dat betekent niet dat ik een prostituee ben. Ik hou van rapmuziek en draag hiphop kleren Dat betekent niet dat ik dope verkoop Oh vergeef me alsjeblieft, dat ik steil haar heb Het betekent niet dat er een ander bloed in mijn erven zit Ik ga misschien uit met een ander ras of kleur Dat betekent niet dat ik niet van mijn sterke zwarte broeders hou Waarom o waarom moet het zo zijn Voordat je me kunt lezen, moet je leren hoe je me moet zien, zei ik. Bevrijd je geest en de rest zal volgen Wees kleurenblind, wees niet zo oppervlakkig. Bevrijd je geest en de rest zal volgen Wees kleurenblind, wees niet zo oppervlakkig Dus ik ben een sistah Koop dingen met geld Dat betekent echt niet dat al mijn krediet slecht is, oooh Dus waarom betwist je me en verspil je mijn tijd Omdat je echt denkt dat de prijs hoog is voor mij Ik kan niet kijken zonder bekeken te worden, nee Je hebt me gebeld voordat ik een beslissing had genomen, ow! Oh, nou houding, waarom zelfs de moeite Ik kan je gedachten niet veranderen, jij kan mijn kleur niet veranderen Waarom oh waarom moet het zo zijn? Voordat je me kunt lezen moet je leren hoe je me moet zien, zei ik Bevrijd je geest en de rest zal volgen Wees kleurenblind, wees niet zo oppervlakkig Bevrijd je geest en de rest zal volgen Wees kleurenblind, wees niet zo oppervlakkig Maak je geest vrij en de rest zal volgen Wees kleurenblind, wees niet zo oppervlakkig Maak je geest vrij en de rest zal volgen Wees kleurenblind, wees niet zo oppervlakkig Maak je geest vrij Waarom o waarom moet het zo zijn? Voordat je me kunt lezen, moet je leren me te zien, zei ik. Bevrijd je geest en de rest zal volgen Wees kleurenblind, wees niet zo oppervlakkig Bevrijd je geest en de rest zal volgen Wees kleurenblind, wees niet zo oppervlakkig Maak je geest vrij en de rest zal volgen Wees kleurenblind, wees niet zo oppervlakkig Maak je geest vrij en de rest zal volgen Wees kleurenblind, wees niet zo oppervlakkig Maak je geest vrij