Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the blasters Songtekst: justine

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the blasters - justine ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van justine? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the blasters! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the blasters en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals justine .

Origineel

Justine! Justine (Justine), Justine (Justine) You just won't treat me right Justine (Justine), Justine (Justine) You just won't treat me right You like to ball in the morning And stay out late at night Goin' to the barber shop, gonna have 'em do me up Gonna get clean for my little buttercup Justine (Justine), Justine (Justine) Justine (Justine), Justine (Justine) She's my lovin' baby and I knew she'd drive me wild Mama's, papa's, sister's, brother's, uncle's crazy child Justine (Justine), Justine (Justine) You just won't treat me right Justine (Justine), Justine (Justine) You sure won't treat me right You like to ball in the morning And stay out late at night Justine (Justine), Justine (Justine) You just won't treat me right Justine (Justine), Justine (Justine) You just won't treat me right You like to ball in the morning And stay out late at night Goin' to the barber shop, gonna have 'em do me up Wanna get clean for my little buttercup Justine (Justine), Justine (Justine) Justine (Justine), Justine (Justine) She's my lovin' baby and you know she drives me wild She a mama's, papa's, sister's, brother's, uncle's crazy child Wow!

 

Vertaling

Justine! Justine! Justine! Justine! Justine! Je wilt me gewoon niet goed behandelen Justine, Justine... Je behandelt me gewoon niet goed Je houdt van een bal in de ochtend En blijft 's avonds laat weg Naar de kapper gaan, en me laten opmaken Ik ga schoon worden voor mijn kleine boterbloempje Justine, Justine... Justine, Justine. She's my lovin' baby and I knew she'd drive me wild Mama's, papa's, zusters, broers, ooms gek kind Justine, Justine. Je wilt me gewoon niet goed behandelen Justine, Justine... Je behandelt me zeker niet goed Je houdt ervan om 's morgens te ballen En 's avonds laat op stap Justine, Justine. Je behandelt me gewoon niet goed Justine, Justine... Je behandelt me gewoon niet goed Je houdt ervan om 's morgens te ballen En blijft 's avonds laat weg Naar de kapper gaan, en me laten opmaken Wanna get clean for my little buttercup Justine, Justine... Justine, Justine. She's my lovin' baby and you know she drives me wild Ze is een mama's, papa's, zusters, broers, ooms gek kind Wow!