Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the blind boys of alabama Songtekst: old time religion

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the blind boys of alabama - old time religion ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van old time religion? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the blind boys of alabama! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the blind boys of alabama en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals old time religion .

Origineel

Give me that old time religion Tis the old time religion, Tis the old time religion, And it's good enough for me. It was good for our mothers. It was good for our mothers. It was good for our mothers. And it's good enough for me. Give me that old time religion Tis the old time religion, Tis the old time religion, And it's good enough for me. Makes me love everybody. Makes me love everybody. Makes me love everybody. And it's good enough for me. Give me that old time religion Tis the old time religion, Tis the old time religion, And it's good enough for me. It has saved our fathers. It has saved our fathers. It has saved our fathers. And it's good enough for me. Give me that old time religion Tis the old time religion, Tis the old time religion, And it's good enough for me. It will do when I am dying. It will do when I am dying. It will do when I am dying. And it's good enough for me. Give me that old time religion Tis the old time religion, Tis the old time religion, And it's good enough for me. It will take us all to heaven. It will take us all to heaven. It will take us all to heaven. And it's good enough for me. Give me that old time religion Tis the old time religion, Tis the old time religion, And it's good enough for me.

 

Vertaling

Geef me die ouderwetse religie Tis de oude tijd religie, Tis de oude tijd religie, En het is goed genoeg voor mij. Het was goed voor onze moeders. Het was goed voor onze moeders. Het was goed voor onze moeders. En het is goed genoeg voor mij. Geef me die ouderwetse religie Tis de oude tijd religie, Tis de oude tijd religie, En het is goed genoeg voor mij. Maakt dat ik van iedereen hou. Maakt dat ik van iedereen hou. Maakt dat ik van iedereen hou. En het is goed genoeg voor mij. Geef me die ouderwetse religie Dat is de ouderwetse religie, Dat is de ouderwetse religie, En het is goed genoeg voor mij. Het heeft onze vaders gered. Het heeft onze vaders gered. Het heeft onze vaders gered. En het is goed genoeg voor mij. Geef me die ouderwetse religie Tis de oude tijd religie, Tis de oude tijd religie, En het is goed genoeg voor mij. Het zal het doen als ik stervende ben. Het zal werken als ik stervende ben. Het zal werken als ik stervende ben. En het is goed genoeg voor mij. Geef me die ouderwetse religie Dat is de ouderwetse religie, Tis de oude tijd religie, En het is goed genoeg voor mij. Het zal ons allemaal naar de hemel brengen. Het zal ons allemaal naar de hemel brengen. Het zal ons allemaal naar de hemel brengen. En het is goed genoeg voor mij. Geef me die ouderwetse religie Tis de oude tijd religie, Tis de oude tijd religie, En het is goed genoeg voor mij.