Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the blood divine Songtekst: i believe

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the blood divine - i believe ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i believe? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the blood divine! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the blood divine en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i believe .

Origineel

I believe in my conscience I obey that inner feeling I get scarred emotions When I try to find your inner heart The rulers are no real kings I believe in my instincts Yeah, I do... and I know it's true That inner feeling Don't ask me how I know the way To your inner heart Can't you hear me? I said rulers are no real kings I search inside... I though the true thoughts in my kingdom were my own I thought the throne was all mine We share the light When the sun beats down On a Winter's day (It blows me away) I like the way that the sun shines down on us, yeah The rulers are no real kings I believe!!!

 

Vertaling

Ik geloof in mijn geweten Ik gehoorzaam dat innerlijke gevoel Ik krijg littekens van emoties Als ik probeer je innerlijke hart te vinden De heersers zijn geen echte koningen Ik geloof in mijn instinct Ja, dat doe ik ... en ik weet dat het waar is Dat innerlijke gevoel Vraag me niet hoe ik de weg ken Naar je innerlijke hart Hoor je me niet? Ik zei dat heersers geen echte koningen zijn Ik zoek binnen ... Ik dacht aan de ware gedachten in mijn koninkrijk waren van mijzelf Ik dacht dat de troon helemaal van mij was We delen het licht Als de zon ondergaat Op een winterdag (Het blaast me weg) Ik hou van de manier waarop de zon op ons schijnt, ja De heersers zijn geen echte koningen Ik geloof!!!