Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the bloody beetroots Songtekst: chronicles of a fallen love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the bloody beetroots - chronicles of a fallen love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van chronicles of a fallen love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the bloody beetroots! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the bloody beetroots en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals chronicles of a fallen love .

Origineel

I'm in the dark, I'm underwater Searching for a teardrop in the water I can feel your shadow over me I can hear your whisper in my ear The ocean is bleeding, it's taking me down I'm falling, you're watching me fall I'm watching as your body's falling deeper You're looking for a teardrop, here it is I remember the way you used to dance Then I remember that you will never dance again Now you're fallen, I'm falling with you And with us, our blood, our love Our heartbeats used to move in time They've slowed down, left us behind This is the story of a fallen love Fallen love, fallen love

 

Vertaling

Ik ben in het donker, ik ben onder water Op zoek naar een traan in het water Ik voel je schaduw over me heen Ik hoor je gefluister in mijn oor De oceaan bloedt, het brengt me naar beneden Ik val, je kijkt hoe ik val Ik kijk toe terwijl je lichaam dieper valt Je bent op zoek naar een traan, hier is het Ik herinner me de manier waarop je danste Dan herinner ik me dat je nooit meer zult dansen Nu ben je gevallen, ik val met je mee En bij ons, ons bloed, onze liefde Onze hartslagen bewogen vroeger in de tijd Ze zijn vertraagd, hebben ons achtergelaten Dit is het verhaal van een gevallen liefde Gevallen liefde, gevallen liefde