Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the bloody beetroots Songtekst: out of sight

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the bloody beetroots - out of sight ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van out of sight? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the bloody beetroots! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the bloody beetroots en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals out of sight .

Origineel

It's out of sight, you say you love me That this is true The best thing to do is to lie down beside me I said I love you Nothing too much, just out of sight Nothing too much, just out of sight Nothing too much, just out of sight I said I love you, alright I said I love you I thought you knew The last thing to do was to try to betray me You want to lie I'll never forget it That's just out ought of sight Nothing too much, just out of sight Nothing too much, just out of sight

 

Vertaling

Het is uit het zicht, je zegt dat je van me houdt Dat dit waar is Het beste is om naast me te gaan liggen ik zei, ik hou van jou Niets teveel, gewoon uit het zicht Niets teveel, gewoon uit het zicht Niets teveel, gewoon uit het zicht Ik zei dat ik van je hou, oké ik zei, ik hou van jou ik dacht dat jij dat wist Het laatste wat ik moest doen was proberen me te verraden Je wilt liegen Ik zal het nooit vergeten Dat is gewoon uit het oog Niets teveel, gewoon uit het zicht Niets teveel, gewoon uit het zicht