Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the blue dogs Songtekst: long gone goodbye

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the blue dogs - long gone goodbye ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van long gone goodbye? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the blue dogs! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the blue dogs en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals long gone goodbye .

Origineel

Well you tell me I'm way out of touch So I tell you that it don't me much to me And nothing comes for free So it goes all day And into the night Don't you know we're just bound to fuss and fight you see You don't listen to me I've got ears I've got eyes I've got all my senses to keep me wise Hold your tears tell no lies I'll be long gone by the time you said goodbye You know me I get way out of line I tell you this is just wastin my time But don't go Cause we've got nothing to show So it goes all day almost every night The shadows grow darker and in the light of the clear day I wish you'd hear me say chorus chorus chorus

 

Vertaling

Nou zeg je me dat ik het niet meer weet Dus ik zeg je dat het niet veel voor me betekent And nothing comes for free So it goes all day And into the night Weet je niet dat we alleen maar ruzie gaan maken? Je luistert niet naar me Ik heb oren. Ik heb ogen. Ik heb al mijn zintuigen om me wijs te houden Hou je tranen in, vertel geen leugens Ik zal al lang weg zijn tegen de tijd dat je afscheid neemt Je kent me. Ik ga ver buiten mijn boekje Ik zeg je dit is gewoon mijn tijd verspillen Maar ga niet weg Cause we've got nothing to show Dus het gaat de hele dag door, bijna elke nacht De schaduwen worden donkerder en in het licht van de heldere dag Ik wou dat je me hoorde zeggen refrein refrein refrein