Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the bonzo dog band Songtekst: kama sutra

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the bonzo dog band - kama sutra ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van kama sutra? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the bonzo dog band! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the bonzo dog band en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals kama sutra .

Origineel

Kama, Kama, Kama Sutra with me! Yeah, yay! Kama, Kama, Kama Sutra with me! Yeah, yay! We tried position thirty-one Yeah, yeah, yeah, yeah It was terrific fun Uh-huh In position seventy-two You were me, and I was you Uh! Kama, Kama, Kama Sutra with me! Yeah, yay! Kama, Kama, Kama Sutra with me! Yeah, yay! Kama, Kama, Kama Sutra with me! Yeah, yay! Kama, Kama, Kama Sutra with me! Yeah, yay! Kama, Kama, Kama....

 

Vertaling

Kama, Kama, Kama Sutra met mij! Yeah, yay! Kama, Kama, Kama Sutra met mij! Yeah, yay! We hebben standje eenendertig geprobeerd Yeah, yeah, yeah, yeah It was terrific fun Uh-huh In positie tweeënzeventig Jij was mij, en ik was jou Uh! Kama, Kama, Kama Sutra met mij! Yeah, yay! Kama, Kama, Kama Sutra met mij! Yeah, yay! Kama, Kama, Kama Sutra met mij! Yeah, yay! Kama, Kama, Kama Sutra met mij! Yeah, yay! Kama, Kama, Kama....