Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the boo radleys Songtekst: ride the tiger

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the boo radleys - ride the tiger ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ride the tiger? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the boo radleys! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the boo radleys en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ride the tiger .

Origineel

I don't really need to be the way I are I don't really need to always go so far I could get by on being alive but having no life I don't really need a fuel infected car I don't really need (or want) to be some kind of star I could get by on being alive but having no life You don't really know what it is you ask All that I want is to find some peace at last Take it further Ride the tiger (ride the tiger poem: geoff bird)

 

Vertaling

Ik hoef echt niet te zijn zoals ik ben Ik hoef niet altijd zo ver te gaan Ik zou kunnen leven zonder een leven te hebben. Ik heb niet echt een brandstof besmette auto nodig Ik hoef (of wil) niet echt een soort ster te zijn Ik zou kunnen overleven door te leven, maar geen leven te hebben Je weet niet echt wat het is dat je vraagt Alles wat ik wil is eindelijk wat rust vinden Verder gaan Berijd de tijger (ride the tiger gedicht: geoff bird)