Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the boo radleys Songtekst: stuck on amber

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the boo radleys - stuck on amber ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van stuck on amber? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the boo radleys! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the boo radleys en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals stuck on amber .

Origineel

Dead in the water, nothing left Except the stench of what has gone before Make some coffee, drink it down And fix upon the pattern on the wall I stare at my face, I know every trace And I make it hard to get along with me Bills and heartburn, pills and soaps And flickin' through the books you've read before Tears come easy, words come hard But there really isn't much to say no more I stare at my face, I know every trace And I make it hard to get along with me

 

Vertaling

Dood in het water, niets over Behalve de stank van wat er voorafging Maak wat koffie, drink het op En fixeer je op het patroon op de muur Ik staar naar mijn gezicht, Ik ken elk spoor En ik maak het moeilijk om met me om te gaan Rekeningen en brandend maagzuur, pillen en zeepjes En bladerend door de boeken die je al gelezen hebt Tranen komen makkelijk, woorden komen moeilijk Maar er is echt niet veel meer te zeggen Ik staar naar mijn gezicht, Ik ken elk spoor En ik maak het moeilijk om met me om te gaan