Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the bosshoss Songtekst: i say a little prayer

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the bosshoss - i say a little prayer ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i say a little prayer? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the bosshoss! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the bosshoss en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i say a little prayer .

Origineel

The moment I wake up Before I put on my jeans up I say a little prayer for you While combing my hair now And wondering what hat to wear now I say a little prayer for you Forever, forever you'll stay in my heart And I will love you Forever, forever we never will part Oh, how I love you Together, together that's how it must be To live without you Would only mean heartbreak for me I run for my horse, dear While riding I think of us, dear I say a little prayer for you At work I just take time And all through my coffee break time I say a little prayer for you Forever, forever you'll stay in my heart And I will love you Forever, forever we never will part Oh, how I love you Together, together that's how it must be To live without you Would only mean heartbreak for me My darling, believe me ( my darling believe me) For me there is no one but you Please love me too (answer my prayer) I'm in love with you ( please love me too) Answer my prayer Forever, forever you'll stay in my heart And I will love you Forever, forever we never will part Oh, how I love you Together, together that's how it must be To live without you Forever, forever you'll stay in my heart And I will love you Forever, forever we never will part Oh, how I love you Together, together that's how it must be To live without you Would only mean heartbreak for me

 

Vertaling

Op het moment dat ik wakker word Voordat ik mijn spijkerbroek aantrek zeg ik een klein gebedje voor je Terwijl ik nu mijn haar kam En me afvraag welke hoed ik nu zal dragen zeg ik een klein gebedje voor je Voor altijd, voor altijd blijf je in mijn hart En ik zal van je houden Voor eeuwig, voor altijd zullen we nooit scheiden Oh, wat hou ik van je Samen, samen dat is hoe het moet zijn Om zonder jou te leven Zou alleen maar liefdesverdriet voor mij betekenen Ik ren naar mijn paard, liefste Tijdens het rijden denk ik aan ons, liefste Ik bid een klein gebedje voor je Op mijn werk neem ik gewoon de tijd En tijdens mijn koffiepauze Zeg ik een klein gebedje voor jou Voor altijd, voor altijd blijf je in mijn hart En ik zal van je houden Voor eeuwig, voor altijd zullen we nooit scheiden Oh, wat hou ik van je Samen, samen dat is hoe het moet zijn Om zonder jou te leven Zou alleen maar liefdesverdriet voor mij betekenen Mijn lieveling, geloof me ( mijn lieveling geloof me) Voor mij is er niemand anders dan jij Hou alsjeblieft ook van mij ( beantwoord mijn gebed) Ik ben verliefd op je ( hou alsjeblieft ook van mij) Beantwoord mijn gebed Voor altijd, voor altijd blijf je in mijn hart En ik zal van je houden Voor eeuwig, voor altijd zullen we nooit scheiden Oh, wat hou ik van je Samen, samen dat is hoe het moet zijn Om zonder jou te leven Voor altijd, voor altijd blijf je in mijn hart En ik zal van je houden Voor eeuwig, voor altijd zullen we nooit scheiden Oh, wat hou ik van je Samen, samen dat is hoe het moet zijn Om zonder jou te leven Zou alleen maar liefdesverdriet voor mij betekenen