Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the box tops Songtekst: i pray for rain

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the box tops - i pray for rain ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i pray for rain? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the box tops! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the box tops en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i pray for rain .

Origineel

I pray for rain I pray for rain Picnic basket Filled with goodies For you and your new love To have dinner on the ground Oh ohh I pray for rain I pray for rain If it rains It won't be groovy For you and your new love To share the new love that you've found Oh ohh I pray for rain I pray for rain Rainy season Setting in On you and your new love I'll be seeing you again I pray for rain I pray for rain

 

Vertaling

Ik bid voor regen Ik bid voor regen Picknickmand Gevuld met lekkers Voor jou en je nieuwe liefde Om op de grond te eten Oh ohh Ik bid voor regen Ik bid voor regen If it rains Zal het niet hip zijn Voor jou en je nieuwe liefde Om de nieuwe liefde te delen die je hebt gevonden Oh ohh Ik bid voor regen Ik bid voor regen Rainy season Setting in Op jou en je nieuwe liefde Ik zal je weer zien Ik bid voor regen Ik bid voor regen