Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the boxmasters Songtekst: i m watchin the game

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the boxmasters - i m watchin the game ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i m watchin the game? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the boxmasters! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the boxmasters en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i m watchin the game .

Origineel

Stop telling me stuff Quit asking me shit Can't you see I'm watchin' the game I've had about enough I'm goin to pitch a fit If the Cardinals lose You'll be the one to blame Stop rubbing my chest Stay off of my chair For pete's sake, It's only for two hours The damn game's a mess And this ump ain't fair Why don't you go out, And pick some flowers You know how I hate those fucking cubs I've told you at least a thousand times Right now, I can't give you no damn back rub With two out and two on in the ninth Later on you can drive me insane But right now, I'm watchin' the game Stop telling me stuff Quit asking me shit Can't you see I'm watchin' the game I've had enough I'm goin' to pitch a fit If the Cards lose, Then you'll be the one to blame If we lose, this house will be a dark place For at least a week or ten days Right now, my minds is just on third base And that bastard that was traded from the A's Later on, you can drive me insane But right now, I'm watchin' the game Right now I'm watchin' the damn game (Hey baby, would you mind goin' and gettin' me some chili cheese Fritos, and a coca cola?... I love you too, honey.)

 

Vertaling

Stop met me dingen te vertellen Stop met me dingen te vragen Kan je niet zien Ik kijk naar het spel. Ik heb er genoeg van Ik ga een woedeaanval krijgen Als de Cardinals verliezen Ben jij degene die de schuld krijgt. Stop met wrijven over mijn borst Blijf van mijn stoel af. In hemelsnaam, Het is maar voor twee uur. Het verdomde spel is een puinhoop En deze scheidsrechter is niet eerlijk Waarom ga je niet naar buiten, en pluk wat bloemen Je weet hoe ik die verdomde Cubs haat. Ik heb het je al duizend keer gezegd. Op dit moment, kan ik je geen rugmassage geven Met twee uit en twee op in de negende. Later kun je me gek maken. Maar nu, kijk ik naar de wedstrijd Stop met me dingen te vertellen Stop met me dingen te vragen Kan je het niet zien Ik kijk naar het spel Ik heb er genoeg van. Ik ga een woedeaanval krijgen Als de Cards verliezen, dan ben jij degene die de schuld krijgt Als we verliezen, zal dit huis een donkere plek zijn Voor minstens een week of tien dagen Op dit moment staan mijn gedachten op het derde honk En die klootzak van de A's. Later kun je me gek maken. Maar op dit moment, kijk ik naar de wedstrijd Op dit moment Ik kijk naar het verdomde spel (Hey baby, zou je het erg vinden om wat chili kaas Fritos voor me te halen, en een coca cola?... Ik hou ook van jou, schat.)