Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the boy done good Songtekst: walk on woman

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the boy done good - walk on woman ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van walk on woman? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the boy done good! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the boy done good en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals walk on woman .

Origineel

There you are With hands wrapped around him What do I say Do I give you away Look at me Are you gonna set me free Lets find out As she Comes And she Goes Walk on woman Youll never leave alone You just leave me on my own Walk on woman I know your danger prone And Ill never get you home I've come so far You'd never of thought But i don't care Now I've got you caught Your looking at me I see your jealousy It will never be As she Comes And she Goes Walk on woman Youll never leave alone You just leave me on my own Walk on woman I know your danger prone And Ill never get you home All the times you ran away All the time you said you stay Forever in my heart As she Comes And she Goes Walk on woman Youll never leave alone You just leave me on my own Walk on woman I know your danger prone And Ill never get you home

 

Vertaling

Daar ben je. Met je handen om hem heen geslagen Wat moet ik zeggen? Geef ik je weg Kijk me aan Ga je me bevrijden Let's find out Zoals ze komt En ze gaat Loop door, vrouw Youll never leave alone Je laat me gewoon alleen Loop door, vrouw. Ik weet dat je vatbaar bent voor gevaar En ik krijg je nooit thuis Ik ben zo ver gekomen You'd never of thought But I don't care Nu heb ik je te pakken. Je kijkt naar me. Ik zie je jaloezie. Het zal nooit zo zijn. Als ze komt En ze gaat Loop door, vrouw Youll never leave alone Je laat me gewoon alleen Loop door, vrouw. Ik weet dat je vatbaar bent voor gevaar En ik krijg je nooit thuis Al die keren dat je wegliep Al die keren dat je zei dat je bleef Voor altijd in mijn hart As she Comes And she Goes Loop door, vrouw Youll never leave alone Je laat me gewoon alleen Walk on woman Ik weet dat je vatbaar bent voor gevaar En ik krijg je nooit thuis