Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the boy least likely to Songtekst: the boy with two hearts

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the boy least likely to - the boy with two hearts ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the boy with two hearts? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the boy least likely to! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the boy least likely to en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the boy with two hearts .

Origineel

Something grew out of nothing at all The way things sometimes do It grew so big that before I knew it It had outgrown me and you I am the boy with two hearts I am the boy with two hearts And there is only so far I can be stretched before I come apart I know I'm not much fun to be with But you love me all the same And some day hopefully I can just go back to being myself again I am the boy with two hearts I am the boy with two hearts And there is only so far I can be stretched before I come apart I am the boy with two hearts I am the boy with two hearts And there is only so far I can be stretched before I come apart

 

Vertaling

Iets groeide uit het niets Zoals dingen dat soms doen Het werd zo groot dat voor ik het wist het mij en jou was ontgroeid Ik ben de jongen met twee harten Ik ben de jongen met twee harten En er is maar tot zover dat ik uitgerekt kan worden voordat ik uit elkaar val Ik weet dat ik niet leuk ben om bij te zijn Maar je houdt toch van me En hopelijk op een dag kan ik gewoon weer mezelf zijn Ik ben de jongen met twee harten Ik ben de jongen met twee harten En er is maar tot zover Ik kan worden uitgerekt voordat ik uit elkaar val Ik ben de jongen met twee harten Ik ben de jongen met twee harten En er is maar zo ver dat ik kan worden uitgerekt voordat ik uit elkaar val