Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the bpa Songtekst: he's frank (slight return)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the bpa - he's frank (slight return) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van he's frank (slight return)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the bpa! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the bpa en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals he's frank (slight return) .

Origineel

He's got secular joy He's a peculiar boy But now the luster has gone The peculiar boy is no more Who'll save him from being a man? Not me He's got precious youth But forsaken, forsooth And now the shine grows dim Change tradition for whim Who'll save him from being a man? Not me He's got clothes all red Strewn on a purple bed But now the red's in his eyes He's no longer a prize Who'll save him from being a man? Not me I'm qualified, not me I'm insured to that, not me I didn't kill the cat, not me I don't know where it's at, not me But now his skin is slack He shows a certain lack Who'll save him from being a man? Not me Who'll save him from being a man? Not me Who'll save him from being a man? Not me

 

Vertaling

Hij heeft wereldlijke vreugde Hij is een eigenaardige jongen Maar nu is de glans verdwenen De eigenaardige jongen is niet meer Wie zal hem redden van een man te zijn? Ik niet. Hij heeft een kostbare jeugd Maar verlaten, voorwaar En nu wordt de glans zwak Verander traditie voor grillen Wie zal hem redden van het man zijn? Ik niet. Hij heeft allemaal rode kleren Gestrooid op een paars bed Maar nu is het rood in zijn ogen Hij is niet langer een prijs Wie zal hem redden van een man te zijn? Ik niet. Ik ben gekwalificeerd, niet ik Daar ben ik voor verzekerd, ik niet Ik heb de kat niet gedood, ik niet Ik weet niet waar hij is, ik niet Maar nu is zijn huid slap Hij toont een zeker gebrek Wie zal hem redden van het man zijn? Ik niet. Wie zal hem redden van het man zijn? Ik niet. Wie weerhoudt hem ervan een man te zijn? Ik niet.