Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the brady bunch Songtekst: candy (sugar shoppe)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the brady bunch - candy (sugar shoppe) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van candy (sugar shoppe)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the brady bunch! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the brady bunch en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals candy (sugar shoppe) .

Origineel

Candy, Cherry lollypop now. Sugar, candy never stop now I wanna take you to my sugar shop now come on I wanna give you all the love I got so come on Candy kisses in the moonlight, sugar shoppin all through the night Sippin milkshakes in the hot sun come on sugar drop and give me some Candy, I got such a sweet tooth aw, Candy, I need lots of you girl I wanna take you to my sugar shop now come on I wanna give you all the love I got so come on Candy kisses in the moonlight, sugar shoppin all through the night. Sippin milkshakes in the hot sun come on sugar drop and give me some. Candy sugar never stop now. Candy, sugar sugar shop now Candy show you what I got now. Candy Cherry lollipop now Candy sugar never stop now. Candy, sugar sugar shop now

 

Vertaling

Snoep, kersenlolly nu. Suiker, snoep stop nooit nu Ik wil je meenemen naar mijn suikerwinkel nu kom op ik wil je alle liefde geven die ik heb dus kom op Kusjes in het maanlicht, de hele nacht door suikershoppen Sippin milkshakes in the hot sun come on sugar drop and give me some Candy, ik ben zo'n zoetekauw aw, Candy, ik heb veel van jou nodig meisje Ik wil je meenemen naar mijn suikerwinkel kom op ik wil je alle liefde geven die ik heb dus kom op Kusjes in het maanlicht, de hele nacht door. Sippin milkshakes in the hot sun come on sugar drop and give me some. Candy sugar never stop now. Snoep, suiker, suikerwinkel nu Candy laat je zien wat ik nu heb. Snoepje, kersje lolly nu Candy sugar never stop now. Candy, sugar sugar shop now