Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the brand new heavies Songtekst: stay gone

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the brand new heavies - stay gone ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van stay gone? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the brand new heavies! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the brand new heavies en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals stay gone .

Origineel

No, you cannot stay for the night I'm not your anytime you want me delight I've been healing both my body and mind Found the courage that can free me this time We're playin' by a new set of rules Baby these were not designed for some fool See, I've taken all that I'm gonna take It's the rest of my life that's at stake So, don't you come around drinkin' high and thinkin' I'm gonna lay down, 'cause you're wrong, you're so wrong I'm through with letting you walk in, do the talkin' Puttin' your hands where they don't belong, they don't belong You can't just show up, use me, lie and abuse me This time baby - stay gone, you can stay gone I'm no longer falling apart See, I finally got you out of my heart And if I ever think of taking you back You'll remind me how I feel about that So don't you come around drinkin', high and thinkin' I'm gonna lay down, 'cause you're wrong, oh yeah damn wrong I'm through with letting you walk in do the talkin' Puttin' your hands where you know they don't belong, no, no they don't belong You can't just show up, use me, lie and abuse me This time baby, you, you, you - you can stay gone (You can stay gone...) I don't need the smooth talk on a good night Doin' just fine, doin' alright - stay gone (I don't need you, no) I don't need the false hope, or the bad dope Or the rough love, had enough of it - stay gone You can't be a no show, whem I'm real low It's a no blow, it's a no go - stay gone, stay gone...gone So don't you come around drinkin', sad and steamin' Baby let me tell you I won't work this time It ain't gonna work no Ain't gonna work no I'm tired of letting you hurt me, scream and curse me Baby, that pain is more than you're worth Today is gonna be my day, find you a highway Hear me baby, stay gone - you can stay gone You can stay, out there, somewhere I don't care, I don't care - stay gone (You don't believe it) You can take a slow boat or a long road To a fast plane, to a slow train Stay gone, stay gone - you can stay gone

 

Vertaling

Nee, je kunt niet blijven voor de nacht Ik ben niet wanneer je me maar wilt Ik heb zowel mijn lichaam als geest genezen Ik heb de moed gevonden die me deze keer kan bevrijden We spelen volgens een nieuw stel regels Baby, deze zijn niet ontworpen voor een dwaas Zie je, ik heb alles genomen wat ik ga nemen Het is de rest van mijn leven dat op het spel staat Dus, kom niet high drinken en denken Ik ga liggen, want je hebt het mis, je hebt het zo mis Ik ben er klaar mee om jou binnen te laten lopen, en het praten te laten doen Je handen daar leggen waar ze niet horen, waar ze niet horen Je kunt niet zomaar komen opdagen, me gebruiken, liegen en misbruiken Deze keer baby - blijf weg, je kunt wegblijven Ik val niet langer uit elkaar Zie je, ik heb je eindelijk uit mijn hart gekregen En als ik er ooit aan denk om je terug te nemen Je zult me eraan herinneren hoe ik me daarover voel Dus kom niet drinken, high worden en denken Ik ga liggen, want je hebt het mis, oh ja verdomme mis Ik ben er klaar mee om jou het woord te laten doen Puttin' your hands where you know they don't belong, no, no they don't belong Je kunt niet zomaar komen opdagen, me gebruiken, liegen en misbruiken Deze keer baby, jij, jij, jij - je kunt wegblijven (Je kunt wegblijven...) I don't need the smooth talk on a good night Doin' just fine, doin' alright - stay gone (I don't need you, no) I don't need the false hope, or the bad dope Of de ruwe liefde, heb er genoeg van - blijf weg Je kunt geen no show zijn, wanneer ik echt laag ben It's a no blow, it's a no go - stay gone, stay gone...gone So don't you come around drinkin', sad and steamin' Baby let me tell you I won't work this time It ain't gonna work no Het gaat niet werken. Ik ben het zat dat je me pijn doet, dat je schreeuwt en me vervloekt Schatje, die pijn is meer dan je waard bent Vandaag wordt mijn dag, vind een snelweg voor je Hoor me baby, blijf weg - je kunt wegblijven Je kunt blijven, daarbuiten, ergens Het kan me niet schelen, het kan me niet schelen - blijf weg (Je gelooft het niet) Je kunt een langzame boot nemen of een lange weg Naar een snel vliegtuig, naar een langzame trein Blijf weg, blijf weg - je kunt wegblijven