Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the bravery Songtekst: believe

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the bravery - believe ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van believe? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the bravery! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the bravery en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals believe .

Origineel

The faces all around me they don't smile they just crack Waiting for our ship to come but our ships not coming back We do have time like pennies in a jar What are we saving for What are we saving for There's a smell of stale feeling that's drinking from my skins The drinking never stops because the drink off all our sins We sit and throw our roots into the floor What are we waiting for What are we waiting for So give me something to believe 'Cause I am living just to breathe And I need something more To keep on breathing for So give me something to believe Something's always coming you can hear it in the ground It swells into the air With the rising Rising sound And never comes but shakes the boards and rattles all the doors What are we waiting for What are we waiting for So give me something to believe 'Cause I am living just to breathe And I need something more To keep on breathing for So give me something to believe I am hiding from some beast But the beast was always here Watching without eyes Because the beast is just my fear That I am just nothing Now its just what I've become What am I waiting for Its already done Oh So give me something to believe 'Cause I am living just to breathe And I need something more To keep on breathing for So give me something to believe And I need something more To keep on breathing for So give me something to believe

 

Vertaling

De gezichten om me heen glimlachen niet, ze kraken alleen maar. Wachtend op ons schip dat komt, maar ons schip komt niet terug. We hebben tijd als centen in een pot Waar sparen we voor? Waar sparen we voor? Er is een geur van muf gevoel dat van mijn huiden drinkt Het drinken houdt nooit op want het drinkt al onze zonden weg We zitten en gooien onze wortels in de vloer Waar wachten we op Waar wachten we nog op? Dus geef me iets om te geloven 'Want ik leef alleen om te ademen En ik heb iets meer nodig Om te blijven ademen Dus geef me iets om te geloven Er komt altijd iets aan je kunt het horen in de grond Het zwelt op in de lucht Met het stijgende Stijgend geluid En komt nooit maar schudt de planken en rammelt aan alle deuren Waar wachten we op? Waar wachten we op Dus geef me iets om te geloven Want ik leef alleen om te ademen En ik heb iets meer nodig Om te blijven ademen Dus geef me iets om te geloven Ik verstop me voor een beest Maar het beest was altijd hier Kijkend zonder ogen Want het beest is gewoon mijn angst Dat ik gewoon niets ben Nu is het gewoon wat ik ben geworden Waar wacht ik op Het is al gebeurd Oh Dus geef me iets om te geloven Want ik leef alleen om te ademen En ik heb iets meer nodig Om te blijven ademen Dus geef me iets om te geloven En ik heb iets meer nodig om te blijven ademen Dus geef me iets om te geloven