Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the bravery Songtekst: song for jacob

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the bravery - song for jacob ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van song for jacob? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the bravery! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the bravery en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals song for jacob .

Origineel

I saw Jacob, he lay in the street He said the air out here is like amphetamine And I never ever wanna sleep again I wanna live till I die The took all his money and all that he had But he smiled with his eyes And his face was bright red And spit would run from his mouth when he said I wanna live till I die 'Cause I am alive and there's blood in my arms This is a day that is brighter than bombs This is a day that is brighter than bombs I will live till I die Till I die There's more inside of me than skin and bones I am born again today and All my sins are washed away There's more inside of me than skin and bones Jacob sat on the roof and he said Some day the earth will cast out its dead If you dwell in the dust then wake up and sing I will live till I die Jacob smiled when he said to me I am not waiting on the Red Sea To open up and rain pearls on me I will live till I die Till I die There's more inside of me than skin and bones I am born again today And all my sins are washed away There's more inside of me than skin and bones As long as I live and there's blood in my arms This is a day that is brighter than bombs This is a day that is brighter than bombs This is a day that is brighter than bombs.

 

Vertaling

Ik zag Jacob, hij lag op straat. Hij zei dat de lucht hier is als amfetamine En ik wil nooit meer slapen Ik wil leven tot ik sterf Ze namen al zijn geld en alles wat hij had Maar hij lachte met zijn ogen. En zijn gezicht was helder rood En spuug liep uit zijn mond als hij zei Ik wil leven tot ik sterf Want ik leef en er is bloed in mijn armen. Dit is een dag die helderder is dan bommen Dit is een dag die helderder is dan bommen Ik zal leven tot ik sterf Tot ik sterf Er zit meer in me dan huid en botten Ik ben vandaag opnieuw geboren en Al mijn zonden zijn weggewassen Er zit meer in mij dan huid en botten Jacob zat op het dak en zei. Op een dag zal de aarde haar doden uitdrijven Als je in het stof leeft, word dan wakker en zing Ik zal leven tot ik sterf Jacob glimlachte toen hij tegen mij zei Ik wacht niet op de Rode Zee om open te gaan en parels op mij te laten regenen Ik zal leven tot ik sterf Tot ik sterf Er zit meer in mij dan huid en botten Ik ben vandaag opnieuw geboren En al mijn zonden zijn weggewassen Er zit meer in mij dan huid en botten Zolang ik leef en er bloed in mijn armen is Dit is een dag die helderder is dan bommen Dit is een dag die helderder is dan bommen Dit is een dag die helderder is dan bommen.