Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the briefs Songtekst: razorblade heart

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the briefs - razorblade heart ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van razorblade heart? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the briefs! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the briefs en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals razorblade heart .

Origineel

It's cold outside and I'm a killer Rain falls on my head My helmet keeps my hair do dry but You ain't here to care I gotta step my (LIFE) up to my duty I might get blown away And if I survive, my heart's still bleeding When I think your name I wish I'd known right from the start, oh baby What a way to deceive me I wish I'd known right from the start, such a pity You said you'd never leave me I've got razorblade cuts on my heart (oh girl) Telling you it's broken plastic darts (oh girl) The only thing that keeps from falling apart Is it belongs to you, to you, to you Sure I escaped from the big city I was quite nervous there At times the (?) ticks and twitches (VFW??) stare I've got a razorblade stuck in my heart, oh baby You would never believe me I wish I'd known right from the start, such a pity You said you'd never leave me I've got razorblade cuts on my heart (oh girl) Telling you it's broken plastic darts (oh girl) The only thing that keeps from falling apart Is it belongs to you, to you, to you I've got razorblade cuts on my heart (oh girl) Telling you it's broken plastic darts (oh girl) The only thing that keeps from falling apart Is it belongs to you, to you, to you

 

Vertaling

Het is koud buiten en ik ben een moordenaar Er valt regen op mijn hoofd Mijn helm houdt mijn haar droog maar Je bent hier niet om te geven Ik moet mijn (LEVEN) op mijn plicht zetten Ik word misschien weggeblazen En als ik het overleef, bloedt mijn hart nog steeds Als ik denk dat je naam Ik wou dat ik het vanaf het begin had geweten, oh schat Wat een manier om mij te misleiden Ik wou dat ik het vanaf het begin had geweten, zo jammer Je zei dat je me nooit zou verlaten Ik heb scheermesjes in mijn hart (oh meid) Je vertellen dat het kapotte plastic darts zijn (oh meid) Het enige dat niet uit elkaar valt Is het van jou, van jou, van jou Natuurlijk ben ik ontsnapt uit de grote stad Ik was daar behoorlijk nerveus Soms de (?) Tikken en krampen (VFW ??) staren Ik heb een scheermes in mijn hart, oh schat Je zou me nooit geloven Ik wou dat ik het vanaf het begin had geweten, zo jammer Je zei dat je me nooit zou verlaten Ik heb scheermesjes in mijn hart (oh meid) Je vertellen dat het kapotte plastic darts zijn (oh meid) Het enige dat niet uit elkaar valt Is het van jou, van jou, van jou Ik heb scheermesjes in mijn hart (oh meid) Je vertellen dat het kapotte plastic darts zijn (oh meid) Het enige dat niet uit elkaar valt Is het van jou, van jou, van jou