Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the briefs Songtekst: year long summer

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the briefs - year long summer ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van year long summer? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the briefs! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the briefs en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals year long summer .

Origineel

It was a year long summer the women they sit sit here tonight time passin by so quickly but i continue to try with no reason why sometime again it's like every end i have to ask myself why just like it's a lie to me time passin by so quickly for me to see aaaaaaaaaahhhhhhhh but i continue to try with no reason why sometime again it's like every end i have to ask myself why

 

Vertaling

Het was een zomer van een jaar de vrouwen zitten hier vanavond de tijd ging zo snel voorbij maar ik blijf proberen zonder reden nog een keer het is net als elk einde ik moet mezelf afvragen waarom net alsof het een leugen is voor mij de tijd ging zo snel voorbij dat ik het kon zien aaaaaaaaaahhhhhhhh maar ik blijf proberen zonder reden nog een keer het is net als elk einde ik moet mezelf afvragen waarom