Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the browns Songtekst: four walls

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the browns - four walls ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van four walls? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the browns! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the browns en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals four walls .

Origineel

Out where the bright lights are glowing You're drawn like a moth to a flame You laugh while the wine's over-flowing While I sit and whisper your name Four walls to hear me Four walls to see Four walls too hear me Closing in on me Sometimes I ask why I'm waiting But my walls have nothing to say I'm made for love, not for singing So here's where you've left me, I'll stay One night with you is like heaven And so, while I'm walking the floor I listen for steps in the hallway And wait for your knock on my door

 

Vertaling

Daar waar de felle lichten schijnen Je wordt aangetrokken als een mot tot een vlam Je lacht terwijl de wijn overvloeit Terwijl ik zit en je naam fluister Vier muren om me te horen Vier muren om te zien Vier muren om me te horen Sluit zich om me heen Soms vraag ik waarom ik wacht Maar mijn muren hebben niets te zeggen Ik ben gemaakt voor de liefde, niet om te zingen Dus hier is waar je me achterliet, ik zal blijven Een nacht met jou is als de hemel En dus, terwijl ik over de vloer loop luister ik naar stappen in de gang En wacht op jouw klop op mijn deur