Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the browns Songtekst: here today and gone tomorrow

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the browns - here today and gone tomorrow ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van here today and gone tomorrow? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the browns! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the browns en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals here today and gone tomorrow .

Origineel

Here today and gone tomorrow our love would always be a hit'n run affair I know you love me but I'm just a wanderer Today I love you but tomorrow I may not care For absence always makes the hearts grow fonder I get lonesome for someone's company You're here today and gone tomorrow and my loving you is just a fantasy When you're gone I wish we'd never met for the memory remains within my heart You're here today and gone tomorrow we can't be happy so I think it's best we part For absence always makes

 

Vertaling

Hier vandaag en morgen weg, onze liefde zou altijd een hit'n run affaire zijn Ik weet dat je van me houdt maar ik ben maar een zwerver Vandaag hou ik van je maar morgen kan het me niet schelen Want afwezigheid maakt het hart altijd inniger Ik word eenzaam van iemands gezelschap Je bent hier vandaag en morgen weg en dat ik van je hou is maar een fantasie Als je weg bent wou ik dat we elkaar nooit ontmoet hadden want de herinnering blijft in mijn hart Je bent hier vandaag en morgen weg we kunnen niet gelukkig zijn dus ik denk dat het het beste is dat we uit elkaar gaan Want afwezigheid maakt altijd