Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the browns Songtekst: mansion on the hill

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the browns - mansion on the hill ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van mansion on the hill? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the browns! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the browns en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals mansion on the hill .

Origineel

Tonight down here in the valley I'm lonesome and oh how I feel As I sit here alone in my cabin I can see your mansion on the hill Do you recall when we parted the story to me you revealed Yes you said you could live without love dear in your loveless mansion on the hill I've waited all through the years love to give you a heart true and real Cause I know you are living in sorrow in your loveless mansion on the hill The light shines bright from your window the trees stand so silent and still Oh I know you're alone with your pride dear in your loveless mansion on the hill

 

Vertaling

Vanavond hier beneden in de vallei ben ik eenzaam en oh wat voel ik me Terwijl ik hier alleen in mijn hut zit, kan ik jouw huis op de heuvel zien. Weet je nog toen we uit elkaar gingen dat je me het verhaal vertelde Ja, je zei dat je zonder liefde kon leven in je liefdeloze huis op de heuvel Ik heb al die jaren gewacht om je een waar en echt hart te geven Want ik weet dat je in verdriet leeft in je liefdeloze huis op de heuvel Het licht schijnt helder uit je raam de bomen staan zo stil en stil Oh ik weet dat je alleen bent met je trots in je liefdeloze huis op de heuvel