Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the butterfly effect Songtekst: in these hands

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the butterfly effect - in these hands ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van in these hands? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the butterfly effect! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the butterfly effect en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals in these hands .

Origineel

If we run if we fall across the line It's too little too late to rewind On the edge of the world I won't leave you blind Can you see me sometimes? Watch you fall catch it all inside of mine It's too little too late to rewind In these hands I will stand 'til the end of time If you'll stay with me this time We'll be together put your hand in mine We have only one chance in this lifetime Can't you hear me calling your name? If you stay can we wait for one more day? It's too little too late to rewind Together forever in the words we say What we say only sometimes We'll be together put your hand in mine We'll live forever in this heart of mine Can't you hear me calling your name? And we'll be together for the end of time And we have only one chance in this lifetime Can't you hear me calling your name? Only one chance in this lifetime

 

Vertaling

Als we rennen als we over de lijn vallen Het is te weinig en te laat om terug te spoelen Op de rand van de wereld Ik zal je niet blind achterlaten Kan je me soms zien? Kijk hoe je valt, vang het allemaal in de mijne Het is te weinig, te laat om terug te spoelen In deze handen zal ik staan tot het einde der tijden Als je deze keer bij me blijft We zullen samen zijn, leg je hand in de mijne We hebben maar één kans in dit leven Kun je me je naam niet horen roepen? Als je blijft kunnen we dan nog één dag wachten? It's too little too late to rewind Samen voor altijd in de woorden die we zeggen Wat we alleen soms zeggen We zullen samen zijn leg je hand in de mijne We zullen voor altijd leven in dit hart van mij Kan je me je naam niet horen roepen? En we zullen samen zijn tot het einde der tijden En we hebben maar één kans in dit leven Hoor je me je naam niet roepen? Slechts één kans in dit leven