Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the buzzhorn Songtekst: to live again

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the buzzhorn - to live again ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van to live again? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the buzzhorn! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the buzzhorn en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals to live again .

Origineel

If you could surrender all your feelings on the way in Then I could lift you up to see what's underneath The look in your eye gives me the go-ahead I'm after And your smile gives me the confidence I need I won't touch if you don't say Lost my crutch, so I won't beg to let you live again (To let you live again, to let you live again, to let you live again) I see your curiosity is getting stronger I see your defense, it's all but crumbling and weak And if there was nothing in between us any longer There was a gift to make your innocence retreat I won't touch if you don't say Lost my crutch, so I won't beg to let you live again (Just let me live, I just wanna live) I wanna live again (Just let me live, I just wanna live) I could be your friend (Just let me live, I just wanna live) Just let me live again (Just let me live, I just wanna live) When all of the lights go out your body starts to tremble There is a comfort in your soul that just won't leave And I got a feeling I might not see you tomorrow When all of the lights go out I see you in my dreams 'Cause I won't touch (to let you live again) If you don't say (to let you live again) Lost my crutch (to let you live again) So I won't beg to let you live again (Just let me live, I just wanna live) I wanna live again (Just let me live, I just wanna live) I could be your friend (Just let melive, I just wanna live) Just let me live again (Just let me live, I just wanna live) To let you live again To let you live again To let you live again

 

Vertaling

Als je al je gevoelens zou kunnen overgeven op de weg naar binnen Dan kan ik je optillen om te zien wat eronder zit. De blik in je ogen geeft me het startsein waar ik naar op zoek ben En je glimlach geeft me het vertrouwen dat ik nodig heb Ik raak je niet aan als jij het niet zegt Ik ben mijn kruk kwijt, dus ik zal niet smeken om je weer te laten leven (Om je weer te laten leven, om je weer te laten leven, om je weer te laten leven) Ik zie dat je nieuwsgierigheid sterker wordt Ik zie dat je verdediging afbrokkelt en zwak is. En als er niets meer tussen ons in stond Er was een geschenk om je onschuld terug te laten trekken Ik zal niet aanraken als je het niet zegt Mijn kruk verloren, dus ik zal niet smeken om je weer te laten leven (Laat me gewoon leven, ik wil gewoon leven) I wanna live again laat me leven, ik wil alleen maar leven I could be your friend Just let me live, I just wanna live Just let me live again Just let me live, I just wanna live When all of the lights go out your body starts to tremble There is a comfort in your soul that just won't leave And I got a feeling I might not see you tomorrow When all of the lights go out I see you in my dreams 'Cause I won't touch (to let you live again) If you don't say (to let you live again) Lost my crutch (to let you live again) Dus ik zal niet smeken om je weer te laten leven (Laat me leven, ik wil alleen maar leven) I wanna live again laat me leven, ik wil alleen maar leven I could be your friend Just let me live, I just wanna live Just let me live again (Just let me live, I just wanna live) To let you live again To let you live again To let you live again