Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the byrds Songtekst: baby, what you want me to do

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the byrds - baby, what you want me to do ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van baby, what you want me to do? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the byrds! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the byrds en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals baby, what you want me to do .

Origineel

(J.Reed) You got me runnin', you got me hidin' You got me run hide, hide run Anyway you want baby, oh yeah yeah yeah You got me doin' what you want me Baby what you want me to do I'm goin' up, I'm goin' down I'm goin' up down, down up Anyway you want...... You got me seekin' ,you got me hidin' You got me seek hide, hide seek Anyway you want...

 

Vertaling

(J.Reed) You got me runnin', you got me hidin' You got me run hide, hide run Anyhow you want baby, oh yeah yeah yeah You got me doin' what you want me Baby what you want me to do I'm goin' up, I'm goin' down I'm goin' up down, down up Hoe je ook wilt ...... You got me seekin', you got me hidin' You got me seek hide, hide seek Hoe je het ook wilt...