Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the byrds Songtekst: daytime just makes me feel lonely

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the byrds - daytime just makes me feel lonely ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van daytime just makes me feel lonely? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the byrds! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the byrds en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals daytime just makes me feel lonely .

Origineel

Oh, you know it makes me sad to see you feel so bad. For it happened to you many times before. But if you will come with me. Then girl you will see. That you won't have to cry any more. There's no reason to feel blue, because nobody says to you. And I will..........to see you hurt no more. I could never do you wrong cause my love for you is too strong. And you won't have to cry any more. Oh I saw you very............in your eyes. Because he told so many, many lies. Oh you know........ To put yourself on time. Try thinking now the things we said before (we've done ?). Just trust in loving me and girl you will see. That you won't have to cry any more.

 

Vertaling

Oh, weet je, het maakt me verdrietig dat je je zo slecht voelt. Want het is je al vele malen eerder overkomen. Maar als je met me meekomt. Dan meisje zul je zien. Dat je niet meer hoeft te huilen. Er is geen reden om je blauw te voelen, want niemand zegt dat tegen je. En ik zal nooit meer willen zien dat je pijn hebt. Ik zou je nooit kwaad kunnen doen, want mijn liefde voor jou is te sterk. En je zal niet meer hoeven te huilen. Ik zag je heel erg in je ogen. Omdat hij zoveel, zoveel leugens vertelde. Oh je weet........ Om jezelf op tijd te zetten. Probeer nu te denken aan de dingen die we eerder hebben gezegd. Vertrouw er gewoon op dat je van me houdt en meisje je zult zien. Dat je niet meer hoeft te huilen.