Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the byrds Songtekst: drug store truck drivin' man

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the byrds - drug store truck drivin' man ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van drug store truck drivin' man? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the byrds! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the byrds en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals drug store truck drivin' man .

Origineel

Written by Roger McGuinn and Gram Parsons. He's a drug store truck drivin man. He's a head of the Ku Klux Klan. When summer rolls around. He'll be lucky if he's not in town. Well he's got him a house on the hill. He plays country records till you've had your fill. He's a fireman's friend, he's an all night DJ. But he sure does think different from the records he plays. He's a drug store truck drivin man. He's a head of the Ku Klux Klan. When summer rolls around. He'll be lucky if he's not in town. Well he don't like the young folks I know. He told me one night on his radio show. He's got him a medal he won in the war. Weighs five hundred pounds and sleeps on his floor. He's a drug store truck drivin man. He's a head of the Ku Klux Klan. When summer rolls around. He'll be lucky if he's not in town. He's been like a father to me. He's the only DJ you can hear after three. I'm an all night musician in a rock 'n' roll band. And why he don't like me, I can't understand. He's a drug store truck drivin man. He's a head of the Ku Klux Klan. When summer rolls around. He'll be lucky if he's not in town. .

 

Vertaling

Geschreven door Roger McGuinn en Gram Parsons. Hij is een vrachtwagenchauffeur. Hij is een hoofd van de Ku Klux Klan. Als het zomer wordt. Hij mag van geluk spreken als hij niet in de stad is. Nou, hij heeft een huis op de heuvel. Hij draait countryplaten tot je er genoeg van hebt. Hij is een vriend van de brandweerman, hij is een DJ die de hele nacht draait. Maar hij denkt zeker anders dan de platen die hij draait. Hij is een vrachtwagenchauffeur. Hij is een hoofd van de Ku Klux Klan. Als het zomer wordt. Heeft hij geluk als hij niet in de stad is. Hij houdt niet van de jongeren die ik ken. Hij vertelde het me op een avond in zijn radioshow. Hij heeft een medaille die hij in de oorlog heeft gewonnen. Hij weegt 100 kilo en slaapt op de vloer. Hij is een vrachtwagenchauffeur. Hij is een hoofd van de Ku Klux Klan. Als het zomer wordt. Heeft hij geluk als hij niet in de stad is. Hij is als een vader voor me geweest. Hij is de enige DJ die je na drieën kunt horen. Ik ben de hele nacht muzikant in een rock 'n' roll band. En waarom hij me niet mag, kan ik niet begrijpen. Hij is een vrachtwagenchauffeur. Hij is een hoofd van de Ku Klux Klan. Als het zomer wordt. Hij mag blij zijn als hij niet in de stad is. . .