Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the byrds Songtekst: here without you [version 2] by the byrds

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the byrds - here without you [version 2] by the byrds ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van here without you [version 2] by the byrds? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the byrds! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the byrds en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals here without you [version 2] by the byrds .

Origineel

Daytime just makes me feel lonely At night I can only dream about you Girl you're on my mind nearly all of the time It's so hard being here without you Words in my head keep repeating things that you said Wen I was with you And I wonder is it true do you feel the same way too It's so hard being here without you, being here without you Though I know it won't last I'll see you some day It seems as though that the day will come never But there's one thing I'll swear though you're far away I'll be thinking about you forever The streets that I walk on depress me The ones that were happy when I was with you Still with all the friends I know and with all the things I do It's so hard being here without you being here without you ---

 

Vertaling

Overdag voel ik me eenzaam s Nachts kan ik alleen maar over jou dromen Meisje, ik denk bijna de hele tijd aan je Het is zo moeilijk om hier te zijn zonder jou Woorden in mijn hoofd blijven dingen herhalen die jij zei Toen ik bij je was En ik vraag me af of het waar is, voel jij je ook zo? Het is zo moeilijk om hier te zijn zonder jou, om hier te zijn zonder jou Hoewel ik weet dat het niet zal duren, zal ik je op een dag zien Het lijkt erop dat die dag nooit zal komen Maar er is één ding dat ik zweer, ook al ben je ver weg Ik zal altijd aan je denken De straten waar ik loop deprimeren me Degenen die gelukkig waren toen ik met jou was Nog steeds met alle vrienden die ik ken en met alle dingen die ik doe Het is zo moeilijk om hier te zijn zonder jou om hier te zijn zonder jou ---