Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the byrds Songtekst: hickory wind

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the byrds - hickory wind ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hickory wind? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the byrds! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the byrds en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hickory wind .

Origineel

Written by Parsons/Buchanan. In South Carolina, there're many tall pines. I remember the oak tree that we used to climb. But now when I'm lonesome I always pretend. That I'm headin' the field of hickory wind. I started out younger, had most everything. All the riches and pleasures, what else can life bring?. But it makes me feel better each time you begin. Callin' me home, hickory wind. It's a hard way to find out that trouble is real. In a faraway city with a faraway feel. But it makes me feel better each time you begin. Callin' me home, hickory wind. Keeps callin' me home, hickory wind.

 

Vertaling

Geschreven door Parsons/Buchanan. In South Carolina, zijn er veel hoge dennen. Ik herinner me de eik waar we vroeger in klommen. Maar nu als ik eenzaam ben doe ik altijd alsof. Dat ik op weg ben naar het veld van hickory wind. Ik begon jonger, had bijna alles. Alle rijkdom en pleziertjes, wat kan het leven nog meer brengen? Maar het geeft me een beter gevoel elke keer als je begint. Roept me naar huis, hickory wind. Het is een moeilijke manier om erachter te komen dat problemen echt zijn. In een afgelegen stad met een afgelegen gevoel. Maar het geeft me een beter gevoel elke keer als je begint. Callin' me home, hickory wind. Blijft me naar huis roepen, hickory wind.