Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the byrds Songtekst: i knew i d want you electric version version

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the byrds - i knew i d want you electric version version ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i knew i d want you electric version version? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the byrds! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the byrds en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i knew i d want you electric version version .

Origineel

I'd like to love you , with all of my heart You've had me on your trip, right from the start And when you looked at me, with love in your eyes I knew I'd want you, oh yeah I'd like to hold you, if you want me to I've found something new girl, just by looking at you And it's in your smile, and it's in the way I knew I'd want you, oh yeah I meet so many people, I feel I don't know But I felt so close to you, when you said hello I'd like to love you, and together we'd find The place we've been looking for, we'll have peace of mind There we'll be happy, and there I'll know why I knew I'd want you, oh yeah

 

Vertaling

Ik zou van je willen houden, met heel mijn hart Je had me op je reis, vanaf het begin En toen je naar me keek, met liefde in je ogen Ik wist dat ik je zou willen, oh ja Ik wil je vasthouden, als je dat wilt Ik heb iets nieuws gevonden meisje, alleen al door naar je te kijken En het zit in je glimlach, en het zit in de manier waarop Ik wist dat ik je zou willen, oh ja I meet so many people, I feel I don't know Maar ik voelde me zo dicht bij je, toen je hallo zei Ik zou van je willen houden, en samen zouden we vinden De plaats waar we naar zochten, we zullen gemoedsrust hebben Daar zullen we gelukkig zijn, en daar zal ik weten waarom I knew I'd want you, oh yeah