Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the byrds Songtekst: i'll feel a whole lot better

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the byrds - i'll feel a whole lot better ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i'll feel a whole lot better? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the byrds! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the byrds en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i'll feel a whole lot better .

Origineel

The reasons why. Oh I can say. I have to let you go, babe. And run away. After what you did. I can't stay on. And I'll probably feel a whole lot better. when you're gone. Baby for a long time. You had me believe. That your love was all mine. And that's the way it would be. But I didn't know. That you were putting me on. And I'll probably feel a whole lot better. when you're gone. Up when you're gone. Now I've got to say. That it's not like before. And I'm not going to play. your games anymore. After what you did. I can't stay on. And I'll probably feel a whole lot better. when you're gone. Up when you're gone (x3)

 

Vertaling

De redenen waarom. Oh kan ik wel zeggen. Ik moet je laten gaan, babe. En wegrennen. Na wat je gedaan hebt. Ik kan niet blijven. En ik zal me waarschijnlijk een stuk beter voelen. als je weg bent. Lieverd, voor een lange tijd. Je liet me geloven. Dat jouw liefde alleen van mij was. En dat het zo zou zijn. Maar ik wist het niet. Dat je me voor de gek hield. En ik zal me waarschijnlijk een stuk beter voelen. als je weg bent. Omhoog als je weg bent. Nu moet ik zeggen. Dat het niet meer is zoals vroeger. En ik ga je spelletjes niet meer spelen. Na wat jij hebt gedaan. Ik kan niet blijven. En ik zal me waarschijnlijk een stuk beter voelen. als je weg bent. Omhoog als je weg bent (x3)