Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the byrds Songtekst: jesus is just alright

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the byrds - jesus is just alright ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van jesus is just alright? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the byrds! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the byrds en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals jesus is just alright .

Origineel

Jesus is just all right with me Jesus is just all right, oh yeah Jesus is just all right with me Jesus is just all right I don't care what they may know I don't care where they may go I don't care what they may know Jesus is just all right, oh yeah Jesus is just all right I don't care what they may say I don't care what they may do I don't care what they may say Jesus is just all right, oh yeah Jesus is just all right Do, do, do, etc. Jesus is just all right with me Jesus is just all right, oh yeah Jesus is just all right with me Jesus is just all right Jesus is just all right with me Jesus is just all right, oh yeah Jesus is just all right with me Jesus is just all right

 

Vertaling

Jezus is gewoon goed met mij Jezus is gewoon goed, oh ja Jezus is helemaal goed met mij Jezus is gewoon goed Het kan me niet schelen wat ze weten Het maakt me niet uit waar ze heen gaan Het kan me niet schelen wat ze weten Jezus is gewoon in orde, oh ja Jezus is gewoon goed Het kan me niet schelen wat ze zeggen Het kan me niet schelen wat ze doen Het kan me niet schelen wat ze zeggen Jezus is goed, oh ja Jezus is gewoon helemaal goed Doe, doe, doe, enz. Jezus is gewoon goed voor mij Jezus is gewoon in orde, oh ja Jezus is gewoon helemaal goed met mij Jezus is gewoon helemaal goed Jezus is goed voor mij Jezus is goed, oh ja Jezus is helemaal goed met mij Jesus is just all right